Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
21 mei 2024
2 min lezen

Wij spreken 4 keer op het Pecha Kucha recruitment event

LinkedIn Facebook Twitter Copy Link gekopieerd
In dit artikel

Voor het tweede jaar op rij organiseert Recruiters United het grote arbeidsmarkt- en recruitmentevent van Vlaanderen en Nederland: The big Pecha Kucha Recruitment Event. Dit keer worden er 30 Pecha Kucha’s op één dag gegeven. Vier daarvan worden gedaan door EN HR solutions. In dit artikel lees je waar deze over zullen gaan. Heb je nog geen idee wat een Pecha Kucha is en ben je benieuwd naar onze onderwerpen? Lees dan deze blog.

Business Case Tragel: “Hoe trek je grensarbeiders aan?"

Tijdens deze Pecha Kucha ontleden we de case van Tragel samen met Susan Raas (HR manager Tragel). Tragel wilde een oplossing om te zorgen dat Vlaams zorgpersoneel (knelpuntberoep) overtuigd werd om in Nederland, wat ook het buitenland is, te gaan werken voor een organisatie die zij (nog) niet kennen. Wij hebben er een passende en doeltreffende oplossing bedacht. Hoe we dit hebben aangepakt en wat de exacte resultaten waren delen we samen met de klant in deze Pecha Kucha.

Business Case EGHT Care: “Structurele campagne voor project verpleegkundige”

In deze Pecha Kucha bespreken wij samen met Bart Van den Eynde (Directeur EGHT Care) het traject dat wij met elkaar zijn gestart. EGHT Care neemt jullie mee in de probleemstelling en de noodzaak van een structurele doelgroepcampagne voor de project verpleegkundigen. Vervolgens delen wij met jullie de stappen behorende bij de ontwikkeling en uitvoering van de campagne.

“7 tips voor bij werken-bij websites

Wat is het nut van een goede werken bij-website, wat moet er zeker opstaan en hoe implementeer je dit in je recruitment strategie? Is zo’n website écht nodig? Of kan het ook zonder? Goede vragen die we beantwoorden in onze derde Pecha Kucha. Onze experts Dennis Van den heuvel en Rob de Vormer (beiden EN HR solutions) hebben al meerdere werken bij-websites voor klanten gebouwd en delen graag hun 7 tips & tricks.

10 tips waarom je aan employer branding moet doen

Jolien Bijhouwer (senior employer branding specialist) en Ingrid de Wel (RPO manager) geven 10 tips om succesvol aan employer branding te doen. De tips hebben zijn specifiek voor Vlaamse organisaties en hebben afgestemd op de Vlaamse arbeidsmarkt. Iets letterlijk 1 op 1 vanuit Nederland kopiëren werkt namelijk niet.

Spreekt één van deze vier Pecha Kucha’s je aan? Schrijf je dan alvast in voor dit event via de website van Recruiters United.

Wil je graag een cadeau krijgen?

EN HR solutions is eventpartner van dit event. Dit betekent dat we met heel wat Strong Originals op het event zullen rondlopen. Enerzijds om kennis op te doen. Anderzijds ook om een inhoudelijk gesprek aan te gaan aan onze stand. Iedereen die naar onze stand komt mag draaien aan ons rad van recruitment. Zo maak je kans op fantastische cadeau’s waaronder een gratis vacaturemarketing campagne ter waarde van € 2.500.

Zien we je op 11 juni?

LinkedIn Facebook Twitter Copy Link gekopieerd