Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
RECRUITMENT KAN OOK ANDERS

RPO RECRUITMENT

Recruitment is een specialisme en vraagt om verschillende expertises. Wij maken jouw recruitment sterker en bieden een oplossing voor iedere wervingsvraag.

RPO Recruitment
RPO

RPO Recruitment

RPO recruitment is het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van jouw recruitment. Structureel of tijdelijk. Met expertise, capaciteit en middelen die zorgen voor vinden van het beste talent op het juiste moment.

LEES VERDER
TTA

Total Talent Acquisition

Een tweede vorm van RPO recruitment is Total Talent Acquisition (TTA). Dit is een integrale benadering van de hele capaciteitsvraag van een organisatie. Wij bieden als grootste recruitment outsourcing partij in de Benelux al jarenlang deze dienst aan.

LEES VERDER
MSP

Managed Service Provider

Een derde en laatste vorm van RPO recruitment is Managed Service Provider (MSP). Dit is een dienstverlening waarbij een externe partij de volledige verantwoordelijkheid neemt voor het extern personeel. Ook deze dienst bieden wij al jarenlang aan.

LEES VERDER
Veelgestelde vragen

Misschien staat hier iets tussen

Wat is RPO?
RPO is een afkorting van Recruitment Process Outsourcing en betekent het uitbesteden van het recruitmentproces. Geheel of gedeeltelijk. Structureel of tijdelijk. Als onderdeel van jouw recruitment of HR afdeling werken wij vanuit jouw naam, ter versterking van jouw brand. Het vinden en vervolgens binnenhalen van het juiste personeel in een voortdurend veranderende markt vraagt om expertise en focus.
Waarom kiezen voor RPO?
Kiezen voor RPO heeft verschillende voordelen afhankelijk van welk onderdeel je uitbesteed. In ieder geval versterken wij altijd jouw werkgeversmerk omdat wij werken uit jouw naam. Of het nu gaat om de capaciteit of de middelen die worden ingezet, je bent verzekerd van de juiste expertise die nodig is om jouw unieke recruitmentvraagstuk op te lossen.
Hoe werkt RPO?
Als je ons inschakelt voor het uitbesteden van een of meerdere recruitmentvraagstukken, dan handelen we uitsluitend vanuit jouw merknaam.  Met kennis van de nieuwste marktontwikkelingen en mogelijkheden, bedenken wij een oplossing op maat. Een oplossing welke bijdraagt aan het vinden van het talent waar je naar op zoek bent.
Welke diensten verlenen jullie op het gebied van recruitment outsourcing?
Naast RPO is EN HR solutions ook gespecialiseerd in Total Talent Acquisition (TTA) en Managed Service Provider (MSP).
Kan ik ook een deel van het recruitmentproces uitbesteden?
Wij kunnen het gehele proces overnemen maar ook een gedeelte. Denk bijvoorbeeld aan een hybride constructie waarbij de RPO een onderdeel van jouw team is en de focus op een bepaalde doelgroep heeft. Of hulp bij een project waarvoor je binnen enkele maanden honderden mensen moet werven. Een nieuwe spot-on-website of een waanzinnige doelgroep campagne ? Wat je vraag ook is, wij ontzorgen je daar waar nodig.