Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
Grip op alle vraag naar arbeid

Total Talent Acquisition (TTA)

Kostenbesparend Kostenbesparend
Kostenbesparend Eén aanspreekpunt
Kostenbesparend 24/7 Inzicht
Total Talent Acquisition (TTA) is een integrale oplossing voor de gehele capaciteitsvraag van een organisatie. Of het nu gaat om vaste of flexibele medewerkers.
Total Talent Acquisition
Één centrale plek

Total Talent Acquisition

Wij formeren één centraal punt waar alle vraag naar arbeid binnenkomt. Op basis van jouw strategische personeelsplanning vullen wij deze vraag op de beste manier in. Vast, flex of interim. Rekening houdend met de wet- en regelgeving en mogelijkheden omtrent de verschillende arbeidsvormen.

Ons Total Talents Acquisition team bestaat uit verschillende specialisten. Waaronder recruiters, marketeers en HR -wetgeving specialisten. Volledige ontzorging bij het vinden van het juiste talent en verzekerd van een sterk werkgeversmerk onder alle doelgroepen.

DE VOORDELEN

We facilitate your growth

Inzicht in je totale arbeidscapaciteit
Inzicht in je totale arbeidscapaciteit

Door onze slimme tools heb je 24/7 inzicht in de voortgang van je vaste werving en jouw flexibele inhuur en bijbehorende kosten.

Eén centraal punt voor alle vraag naar arbeid
Eén centraal punt voor alle vraag naar arbeid

Bij het TTA team kan je terecht voor een vaste of flexibele medewerker. Dat zorgt voor gemak, snelheid en volledige ontzorging.

Een gegarandeerde kostenbesparing
Een gegarandeerde kostenbesparing

TTA garandeert jou een kostenbesparing. Samen met jou maken wij de de businesscase en monitoren de beoogde besparing.

Versterking van jouw employer brand
Versterking van jouw employer brand

Door doeltreffende arbeidsmarktcommunicatie zorgen wij voor een sterk werkgeversmerk onder de vaste en flexibele populatie.

TTA via EN HR Solutions

Recruitment kan ook anders

Ruim 20 jaar zijn wij recruitmentpartner van diverse organisaties in verschillende sectoren. Organisaties die met ons geloven dat recruitment anders kan en een strategische plek verdient.

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van Total Talent Acquisition. Al vele jaren bieden wij organisaties deze totaaloplossing aan. Waarbij de focus ligt op kwaliteit, gemak, overzicht en kostenbesparing. Een op maat gemaakt proces waarin alle arbeidsstromen worden beheerd en inzichtelijk zijn.

Quote

Met EN HR solutions hebben wij onze recruitment processen op een professionele wijze geoutsourced en worden wij actief ondersteund in de employer branding. We werken professioneel samen op een open, eerlijke en constructieve manier. Geven elkaar feedback waar nodig.

Quote

Voor mij laat onze samenwerking met EN HR solutions een duidelijk partnerschap zien! De prettige maar vooral professionele samenwerking, ontzorgt ons niet alleen in onze recruitmentprocessen maar draagt ook bij aan een positieve branding en succesvolle invulling van onze vacatures

Quote

EN HR solutions maakt vast onderdeel uit van Coöperatie VGZ. De samenwerking gaat veel verder dan recruitment. Denk bv ook aan het versterken van de arbeidsmarktpositie van Coöperatie VGZ, interne doorstroom en het nog inclusiever maken van ons wervingssproces.

Quote

Dankzij een heldere en snelle communicatie met EN HR solutions weten we in deze lastige markt toch de juiste kandidaten te vinden.

Quote

Door onze RPO van EN HR solutions heeft recruitment binnen NLO altijd de focus die het verdient, weet je dat alle relevante ontwikkelingen in de branche worden vertaald naar jouw recruitmentproces en bouw je structureel aan je werkgeversmerk.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
Nutreco
Miele
Bruynzeel Keukens
VGZ Zorgverzekeringen
Odido
Nederlandse Loterij
Unit-t
Securitas
Remeha
ANWB
Veelgestelde vragen

Total Talent Acquisition

Wat is TTA
Total Talent Acquisition is een integrale benadering van de hele capaciteitsvraag van de organisatie. Door deze totale aanpak maakt het niet uit of iemand vast in dienst komt of als flexibel kracht wordt ingezet omdat de focus ligt op het koppelen van vraag en aanbod van werk.
Waarom kiezen voor Total Talen Acquistion -TTA?
De toenemende flexibilisering van de arbeidsmarkt is een feit. Het is belangrijk voor een organisatie om aantrekkelijk te blijven voor alle verschillende doelgroepen. Door Total Talent Acquisition versterk je je marktpositie onder de vaste en flexibele doelgroep en vind je het talent wat je nodig hebt ongeacht de contractvorm. Volledige ontzorging van de lijn en een single point of contact voor alle vraag naar arbeid.
Hoe werkt Total Talent Acquisition – TTA?
Wij richten op locatie een resourcingscenter in, waar alle vraag naar arbeid binnenkomt. Of het nu om een vaste medewerker gaat, een interimmer of een uitzendkracht: één contactpersoon voor de hiringmanager. Onze recruiters werken vanuit jouw naam ter versterking van jouw brand. Op basis van het strategisch recruitmentplan en bijbehorende competenties, vullen wij deze vraag op de beste en meest kosten efficiënte manier in. Rekening houdend met de wet en regelgeving omtrent de verschillende arbeidsvormen. Het hele proces is meetbaar en transparant en geeft jou 24/7 inzicht in de totale werving.