POSITIONEREN ALS AANTREKKELIJKE WERKGEVER

MERKCAMPAGNE

Campagne op maat Campagne op maat
Campagne op maat Effectief
Campagne op maat Onderscheidend

Jouw organisatie positioneren als een aantrekkelijke werkgever om zo het juiste talent aan te trekken. Dát doe je met onze merkcampagne. Met gerichte strategieën en creatieve content bereiken we jouw doelgroep op de juiste kanalen en brengen we de unieke cultuur en waarden van jouw organisatie onder de aandacht.

Merkcampagne
HOE WERKT EEN MERKCAMPAGNE?

VERSTERK JOUW WERKGEVERSMERK

Een merkcampagne is tweeledig: enerzijds dient het om potentieel talent uit de arbeidsmarkt aan te spreken en anderzijds om al bestaande werknemers te binden. Dit doen we door de unieke cultuur en waarden van jouw organisatie uit te dragen.

Hoe? Door een sterke, gerichte merkcampagne neer te zetten. Met een focus op het vergroten van de zichtbaarheid en reputatie van jouw organisatie als aantrekkelijke werkgever, streven we ernaar om talent aan te trekken dat perfect aansluit bij jouw bedrijfscultuur en doelstellingen.

Onze op maat gemaakte merkcampagne draagt bij aan het realiseren van jouw wervingsdoel en versterkt de impact van jouw merk op de arbeidsmarkt.

DE VOORDELEN

WIJ VERSTERKEN JOUW MERKNAAM

Grotere zichtbaarheid
Grotere zichtbaarheid

Een op maat gemaakte merkcampagne vergroot de merkzichtbaarheid door het onderscheidende materiaal te tonen aan een breder publiek op diverse kanalen. Dit leidt tot meer bekendheid, interesse en uiteindelijk ook sollicitaties.

Effect op korte én lange termijn
Effect op korte én lange termijn

Een op maat gemaakte merkcampagne heeft zowel op korte termijn een directe impact door interesse en conversies te genereren, als op lange termijn door merkloyaliteit en -herkenning op te bouwen.

Binden én boeien van medewerkers
Binden én boeien van medewerkers

Een merkcampagne versterkt het gevoel van trots en de betrokkenheid van medewerkers door de positieve reputatie van het bedrijf te benadrukken. Daarnaast verbetert een merkcampagne de interne communicatie en bevordert ze een gevoel van gemeenschap onder werknemers.

Data-driven campagne
Data-driven campagne

De uitgerolde merkcampagne is data-driven. Wij geloven in feiten. Onze campagne is gebaseerd op diepgaande analyses en data. Zo kunnen we voortdurend optimaliseren en bijsturen voor maximale effectiviteit.

BOUWEN AAN EEN STERK WERGEVERSMERK

RECRUITMENT KAN OOK ANDERS

Wij zijn de meest ervaren speler in de markt met een proven trackrecord op nationaal en internationaal niveau. Al meer dan 20 jaar zijn we de RPO-partner voor diverse organisaties in uiteenlopende branches in de Benelux.

Door de inzet van een merkcampagne nemen we de arbeidsmarktcommunicatie uit handen en zorgen voor een campagne die perfect aansluit bij jouw merk en doelgroep. Laat ons jouw werkgeversmerk in de schijnwerpers zetten en talent aantrekken dat past bij jouw bedrijfscultuur en doelstellingen. Klaar om op te vallen?

Quote

Met EN HR solutions hebben wij onze recruitment processen op een professionele wijze geoutsourced en worden wij actief ondersteund in de employer branding. We werken professioneel samen op een open, eerlijke en constructieve manier. Geven elkaar feedback waar nodig.

Quote

EN HR solutions maakt vast onderdeel uit van Coöperatie VGZ. De samenwerking gaat veel verder dan recruitment. Denk bv ook aan het versterken van de arbeidsmarktpositie van Coöperatie VGZ, interne doorstroom en het nog inclusiever maken van ons wervingssproces.

Quote

Door onze RPO van EN HR solutions heeft recruitment binnen NLO altijd de focus die het verdient, weet je dat alle relevante ontwikkelingen in de branche worden vertaald naar jouw recruitmentproces en bouw je structureel aan je werkgeversmerk.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
VEELGESTELDE VRAGEN

MERKCAMPAGNE

Wat is een merkcampagne?

Een merkcampagne is een marketingstrategie die gericht is op het vergroten van de merkbekendheid, het verbeteren van de beleving van het merk en het stimuleren van de betrokkenheid. Met een merkcampagne verspreiden we het unieke werkgeversverhaal via verschillende marketingkanalen. Het doel is om de unieke identiteit van je merk uit te dragen en een sterke band met de doelgroep op te bouwen.

Waarom is een merkcampagne belangrijk?

Een merkcampagne vergroot de bekendheid van het werkgeversmerk bij de ideale en/of gewenste doelgroep, waardoor talent zich meer bewust wordt van het bestaan ​​van de werkgever. Daarnaast versterkt het de trots en betrokkenheid van huidige werknemers door de positieve reputatie van het bedrijf te benadrukken. Het verbetert de interne communicatie en zorgt voor meer binding onder huidige werknemers.

Wanneer start je met een merkcampagne?

Een merkcampagne is interessant voor elke organisatie die zich als aantrekkelijke werkgever wil positioneren, maar waarbij de doelgroep jouw organisatie (nog) niet (goed) kent.

Hoe gaat een merkcampagne in zijn werk?

Elke werkgever wil zich positioneren als aantrekkelijke werkgever, maar niet elke werkgever slaagt hierin en/of weet hoe zij hieraan moeten beginnen. De basis voor een merkcampagne is altijd een employer value proposition (EVP).

Wat is een employer value proposition (EVP)?

Een employer value propositon is een heldere positionering voor jouw organisatie en vormt de basis van alle arbeidsmarktcommunicatie. Het is een weerspiegeling van de bedrijfscultuur, missie en waarden én een belofte aan huidig en toekomstig talent.

Een sterke positionering draagt bij aan het opbouwen en versterken van de reputatie van je organisatie op de arbeidsmarkt. Een goede EVP schetst een realistisch beeld van wat potentieel talent kan verwachten.