Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
Het uitbesteden van recruitment

Recruitment Process Outsourcing

Altijd maatwerk Altijd maatwerk
Altijd maatwerk Proactief & data driven
Altijd maatwerk Uit jouw naam
Recruitment Process Outsourcing (RPO) is het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van jouw recruitment. Met een team van specialisten die als onderdeel van jouw organisatie werken. Met als doel het vinden van de juiste mensen. Structureel of projectmatig.
RPO
Waarom recruitment uitbesteden?

Recruitment is een specialisme

Recruitment is een specialisme en vraagt om focus en expertise in een voortdurend veranderende markt. De verhouding vraag en aanbod, het soort werk, technologische ontwikkelingen, veranderende wetgeving en andere trends. Wij vertalen deze ontwikkelingen naar een effectief recruitmentproces. Zo blijf jij de juiste werknemers vinden. Nu en in de toekomst.

Wij formeren een RPO team bestaande uit verschillende specialisten, passend bij jouw unieke doelstellingen en recruitment vraag.

DE VOORDELEN

We facilitate your growth

Een pro-actief en datagedreven recruitmentproces
Een pro-actief en datagedreven recruitmentproces

Wij anticiperen in plaats van reageren. Daarom vinden wij jouw talent op het juiste moment. Ons recruitmentproces is meetbaar en gekoppeld aan KPI’s. Kwalitatief en kwantitatief.

Expertise
Expertise

Een effectief recruitmentproces vraagt om verschillende expertises. Wij bieden een totaaloplossing en hebben alle expertises in huis, onder 1 dak.

Minder kosten,  betaal voor prestatie
Minder kosten, betaal voor prestatie

Een RPO garandeert jou een kostenbesparing op verschillende gebieden. Samen met jou maken wij de berekening en monitoren de besparing.

Flexibiliteit & Schaalbaarheid
Flexibiliteit & Schaalbaarheid

Het op- en afschalen van capaciteit en middelen. Bijvoorbeeld door inzet van extra recruiters bij toenemende vraag of een nieuwe campagne voor een veranderende vraag.

RPO via EN HR Solutions

Recruitment kan ook anders

EN HR solutions is de meest ervaren aanbieder in de markt op het gebied van RPO in combinatie met arbeidsmarktcommunicatie. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in diverse organisaties en uiteenlopende branches. Sinds 2020 zijn wij onderdeel van de Select Group.

In ons partnership bouwen wij samen aan de strategische plek van recruitment binnen de organisatie. Met een team van specialisten die vanuit jouw naam werken, implementeren wij een pro-actief recruitment proces en maken wij jouw werkgeversmerk sterker.

Wij vormen een RPO team, passend bij jouw unieke recruitmentvraagstuk. Of het nu gaat om structurele werving, projectrecruitment, arbeidsmarktcommunicatie, internationaal recruitment, vaste werving, uitzendkrachten, interimmers of een combinatie van dit alles. Wij bewegen mee met de behoefte van de organisatie.

Met RPO ben je verzekerd van een proactief en data driven recruitmentproces, waardoor je de beste mensen in de gewenste contractvorm, op het juiste moment binnenhaalt. Daarnaast bespaar je kosten, ben je flexibel en bouw je structureel aan je werkgeversmerk.

Quote

Met EN HR solutions hebben wij onze recruitment processen op een professionele wijze geoutsourced en worden wij actief ondersteund in de employer branding. We werken professioneel samen op een open, eerlijke en constructieve manier. Geven elkaar feedback waar nodig.

Quote

EN HR solutions maakt vast onderdeel uit van Coöperatie VGZ. De samenwerking gaat veel verder dan recruitment. Denk bv ook aan het versterken van de arbeidsmarktpositie van Coöperatie VGZ, interne doorstroom en het nog inclusiever maken van ons wervingssproces.

Quote

Door onze RPO van EN HR solutions heeft recruitment binnen NLO altijd de focus die het verdient, weet je dat alle relevante ontwikkelingen in de branche worden vertaald naar jouw recruitmentproces en bouw je structureel aan je werkgeversmerk.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
Miele
Securitas
Unit-t
Nederlandse Loterij
ANWB
Nutreco
Remeha
VGZ Zorgverzekeringen
Odido
Bruynzeel Keukens
Veelgestelde vragen over

Recruitment Process Outsourcing

Wat is RPO?
RPO is een afkorting van Recruitment Process Outsourcing en betekent het uitbesteden van het recruitmentproces. Geheel of gedeeltelijk. Structureel of tijdelijk. Als onderdeel van jouw recruitment of HR afdeling werken wij vanuit jouw naam, ter versterking van jouw brand. Het vinden en vervolgens binnenhalen van het juiste personeel in een voortdurend veranderende markt vraagt om expertise en focus.
Waarom kiezen voor RPO?
Kiezen voor RPO heeft verschillende voordelen afhankelijk van welk onderdeel je uitbesteed. In ieder geval versterken wij altijd jouw werkgeversmerk omdat wij werken uit jouw naam. Of het nu gaat om de capaciteit of de middelen die worden ingezet, je bent verzekerd van de juiste expertise die nodig is om jouw unieke recruitmentvraagstuk op te lossen.
Hoe werkt RPO?
Als je ons inschakelt voor het uitbesteden van een of meerdere recruitmentvraagstukken, dan handelen we uitsluitend vanuit jouw merknaam.  Met kennis van de nieuwste marktontwikkelingen en mogelijkheden, bedenken wij een oplossing op maat. Een oplossing welke bijdraagt aan het vinden van het talent waar je naar op zoek bent.
Kan ik ook een deel van het recruitmentproces uitbesteden?
Wij kunnen het gehele proces overnemen maar ook een gedeelte. Denk bijvoorbeeld aan een hybride constructie waarbij de RPO een onderdeel van jouw team is en de focus op een bepaalde doelgroep heeft. Of hulp bij een project waarvoor je binnen enkele maanden honderden mensen moet werven. Een nieuwe spot-on-website of een waanzinnige doelgroep campagne ? Wat je vraag ook is, wij ontzorgen je daar waar nodig.
Welke diensten verlenen jullie op het gebied van recruitment outsourcing?
Naast RPO is EN HR solutions ook gespecialiseerd in Total Talent Acquisition (TTA) en Managed Service Provider (MSP).