Wij zijn Recruitment specialisten

EN HR solutions is de meest ervaren Recruitment Process Outsourcing aanbieder in Nederland. Opgericht in 2002 en sinds 2020 onderdeel van Select Group en internationaal actief. 

 

Als recruitment businesspartner van de organisatie nemen we het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk uit handen. Van wervingsvragen, MSP tot arbeidsmarktcommunicatie. 

image
scroll
image

wij faciliteren groei van organisaties en mensen

Recruitment is meer dan enkel werving en selectie. Technologische ontwikkelingen en een veranderende arbeidsmarkt maken recruitment tot een strategisch relatiemanager voor groei en succes.

Wij staan voor expertise, vernieuwing en partnership. Onze manier van werken richt zich op de toekomst en daarom kiezen wij voor duurzame kandidaat- en klantbinding. 

Strong originals Strong originals Strong originals Strong originals Strong originals Strong originals Strong originals Strong originals Strong originals Strong originals Strong originals

Cultuur

Bij EN HR solutions werken mensen die geloven dat recruitment anders kan. Dat maakt ons team de sterkste en origineelste. Strong originals van EN HR solutions nemen verantwoordelijkheid en zijn gericht op samenwerking door verbinding. Een oplossingsgerichte en verrassende aanpak met focus op toekomst. Dit zijn onze kernwaarden:

Toekomstgericht

Wij lopen voorop en geven vorm aan de toekomst van recruitment

Verbindend

Vanuit oprechte interesse delen we kennis en zijn wij de schakel tussen relaties

Verrassend

Door onze proactieve outside-in benadering naar wat anders kan, overtreffen wij verwachtingen

Verantwoordelijk

Vanuit onze expertise en (zelf)reflectie behalen wij resultaat en worden wij beter met de dag

Oplossingsgericht

Wij creëren oplossingen vanuit creativiteit, positiviteit en diversiteit

image
Neem contact op
Nieuwsgierig in een samenwerking? Neem contact met mij op of laat je contactgegevens achter en wij nemen op een gewenst moment contact met je op.
Kevin Sebel

Kevin Sebel

Commercieel Directeur

+31 (0)6 42 45 64 81

kevin@enhrsolutions.com