Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
Inzicht in processen

Recruitment Scan

Nulmeeting Nulmeeting
Nulmeeting Outside-in blik
Nulmeeting Direct toepasbaar
De recruitment scan is een analyse van jouw huidige recruitmentproces en bijbehorende arbeidsmarktcommunicatie. De uitkomsten worden vertaald naar een adviesrapport waar je direct mee aan de slag kunt.
Recruitment Scan
Waarom een recruitment scan

Recruitment is een specialisme

Recruitment is een specialisme en vraagt om focus en expertise in een voortdurend veranderende markt. De verhouding vraag en aanbod, het soort werk, technologische ontwikkelingen, veranderende wetgeving en andere trends.

Hoe blijf je op de hoogte van al deze ontwikkelingen? Hoe vertaal je deze naar een effectief recruitmentproces? Wat gaat goed in je huidige proces en wat kan je verbeteren? Kortom hoe blijf jij de juiste werknemers vinden nu en in de toekomst?

Met onze outside-in blik geven wij antwoord op alle vragen en leggen wij samen met jou het fundament voor een sterke recruitmentstrategie.

DE VOORDELEN

We facilitate your growth

Outside-in blik
Outside-in blik

Al meer dan 20 jaar helpen wij organisatie met het optimaliseren van hun recruitment. Deze ervaring nemen wij mee in een frisse outside-in blik voor jouw organisatie.

Quick wins
Quick wins

In ons adviesrapport staan tips en tricks waarmee je direct verbeteringen kunt doorvoeren.

Een scan op maat
Een scan op maat

Wij maken een analyse en geven advies over de voor jouw organisatie belangrijke onderdelen. Denk aan arbeidsmarktcommunicatie, proces en organisatie.

Meer dan advies
Meer dan advies

Naast een uitgebreid adviesrapport kunnen onze consultants helpen bij verdere implementatie.

SCAN VIA EN HR SOLUTIONS

Recruitment kan ook anders

Al meer dan 20 jaar zijn wij de recruitment partner van vele organisaties. Organisaties die net als wij geloven dat recruitment focus verdient én anders kan.

Met onze recruitmentscan geven wij jou nieuwe en andere inzichten voor een toekomstbestendige recruitmentstrategie.

Zo ben jij voorbereid op de vraag van morgen en kun je jouw vacatures nog beter invullen.

Quote

Met EN HR solutions hebben wij onze recruitment processen op een professionele wijze geoutsourced en worden wij actief ondersteund in de employer branding. We werken professioneel samen op een open, eerlijke en constructieve manier. Geven elkaar feedback waar nodig.

Quote

Voor mij laat onze samenwerking met EN HR solutions een duidelijk partnerschap zien! De prettige maar vooral professionele samenwerking, ontzorgt ons niet alleen in onze recruitmentprocessen maar draagt ook bij aan een positieve branding en succesvolle invulling van onze vacatures

Quote

EN HR solutions maakt vast onderdeel uit van Coöperatie VGZ. De samenwerking gaat veel verder dan recruitment. Denk bv ook aan het versterken van de arbeidsmarktpositie van Coöperatie VGZ, interne doorstroom en het nog inclusiever maken van ons wervingssproces.

Quote

Dankzij een heldere en snelle communicatie met EN HR solutions weten we in deze lastige markt toch de juiste kandidaten te vinden.

Quote

Door onze RPO van EN HR solutions heeft recruitment binnen NLO altijd de focus die het verdient, weet je dat alle relevante ontwikkelingen in de branche worden vertaald naar jouw recruitmentproces en bouw je structureel aan je werkgeversmerk.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
Nederlandse Loterij
Bruynzeel Keukens
ANWB
Odido
VGZ Zorgverzekeringen
Securitas
Remeha
Miele
Nutreco
Unit-t
VEEL GESTELDE VRAGEN

Recruitment Scan

Wat is een Recruitment Scan?
De recruitment scan is een analyse van jouw huidige recruitmentproces en bijbehorende arbeidsmarktcommunicatie. De uitkomsten worden vertaald naar een adviesrapport waar je direct mee aan de slag kunt.
Waarom is een recruitment scan belangrijk?
Een recruitment scan helpt organisaties om hun wervingsproces te optimaliseren, kosten te besparen, de kandidaatervaring te verbeteren en beter in te spelen op veranderingen in de arbeidsmarkt. Het is een waardevol instrument voor het bevorderen van effectieve en efficiënte werving binnen een organisatie. Het is dankzij onze frisse outside-in blik, dat wij jou nieuwe en andere inzichten geven voor een toekomstbestendige recruitmentstrategie.
Voor wie is een recruitment scan interessant?
Een recruitment scan kan interessant zijn voor iedere organisatie die overweegt om recruitment anders/effectiever in te richten maar nog niet exact weet wat de stappen moeten zijn.
Wanneer start je met een recruitment scan?
Het starten van een recruitment scan kan worden overwogen wanneer zich specifieke uitdagingen voordoen, bijvoorbeeld bij een sterke toename/afname van vacatures (hoe verhoud zich dat tot het huidige recruitment proces), bij het implementeren van nieuwe strategieën of technologieën, bij de wens de afhankelijkheid van bureaus te verminderen, of als onderdeel van een continu verbeteringsproces.
Welke dienstverlening bieden jullie aan op het gebied van een recruitment scan?
Wij bieden een recruitment scan aan die alle facetten van het werving en selectieproces onder de loep neemt. Het resultaat is dat jij een adviesrapport krijgt met tips en tricks waarmee je direct verbeteringen kunt doorvoeren. Daarnaast hebben we ook een een D&I recruitment scan ontwikkeld die polst naar jullie inclusiviteit. Een recruitment scan bevat standaard onderdelen maar wordt altijd op maat van jouw organisatie ontwikkeld. Dit kan zowel voor het hele recruitmentproces als voor een specifiek onderdeel binnen het recruitmentproces, denk bijvoorbeeld aan de candidate journey.