Arbeidsmarkt communicatie

Arbeidsmarktcommunicatie

EN HR solutions maakt van jouw bedrijf een werkgever om voor te willen werken. Omdat we werken uit naam van jouw organisatie bouwen we mee aan de positie op de arbeidsmarkt. Door het unieke van je organisatie naar boven te halen en te communiceren richting relevante doelgroepen, zorgen we voor een structurele zichtbaarheid. De huidige kandidaat gedreven markt vraagt om deze aanpak, gecombineerd met creativiteit en inzet van de juiste middelen. Middelen die we inzetten zijn onder andere social media, job search engines, remarketing, contentmarketing en geotargeting.

blue circle
scroll
Arbeidsmarkt marketing

Optimaal bereik en de juiste aandacht voor jouw vacature? Met een marketingcampagne bereik je zowel actief werkzoekenden als latent werkzoekenden. Dit doen we door middel van recruitment marketing. EN HR solutions creëert creatieve en effectieve campagnes van a tot z die volledig aansluiten bij jouw organisatie. We hanteren hiervoor een conversiegerichte aanpak die zorgt voor het gewenste resultaat.

Ontdek meer
Employer Branding

Elk bedrijf heeft iets unieks. Voor het toekomstige talent is dit een reden om te kiezen voor jou. Het is de kunst om dit te vertalen naar concrete, duidelijke en aantrekkelijke communicatie die zorgt voor resultaat. Wat jouw bedrijf uniek maakt? Daar komen we samen achter en passen we toe in de arbeidsmarktcommunicatie. Zo verbinden we via employer branding het juiste talent met je merk. Hoe? Door het merk van een werkgever om te toveren tot gewild werkgeversmerk.

Ontdek meer
image
Werken-bij website

Een plek om te laten zien wat je als werkgever in huis hebt. Dit verbindt jouw merk met het talent dat je zoekt. Hoe je zo’n plek maakt? Met een werken-bij website. Met deze vorm van arbeidscommunicatie neem je potentiële nieuwe werknemers mee in het verhaal van je organisatie. We voorzien je werken-bij website van op maat gemaakte en content, meetbare doelen en doelgroepgerichte kandidaat beleving.

Ontdek meer