Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
Een plek om te laten zien wat je in huis hebt

Werken-bij website

Sterk design Sterk design
Sterk design Wervende copy
Sterk design Flexibel template

De werken-bij website is de plek om te laten zien wat je als organisatie in huis hebt. Als recruitment business partner ontzorgen wij onze klanten bij de ontwikkeling hiervan. We houden ons bezig met het ontwikkelen van teksten, het design én de development. Met als doel: een werken-bij site creëren die perfect uitdraagt waar je voor staat.

Werken-bij website
Jouw werkgeversverhaal

Op een passende manier vormgegeven

Werken-bij template
De kracht van een boodschap zit soms in de eenvoud. Daarom ontwikkelen we voor onze klanten werken-bij sites volgens ons template. Een design dat alle pagina’s en functionaliteiten omvat die je nodig hebt om jouw werkgeversmerk te laden. Van een blogpagina tot een vacaturepagina met filteroptie.

Werken-bij website maatwerk
Een werken-bij website op maat laat perfect zien wat jouw organisatie in huis heeft voor potentieel talent. We bouwen de website vanaf het begin op en starten met doelgroep- en organisatieonderzoek. Dit vertalen we naar een website met de juiste indeling, content en design om potentieel talent te enthousiasmeren. De website is te voorzien van maatwerk koppelingen, chatbot integraties en biedt ruimte voor verschillende type content.

De voordelen

We facilitate your growth

Zichtbaarheid
Zichtbaarheid

Een aparte website, die volledig is ingericht op wie jij bent als werkgever, draagt bij aan de zichtbaarheid van je organisatie. Dit is de plek waar potentieel talent wordt geënthousiasmeerd voor jouw organisatie.

Candidate journey
Candidate journey

Een goed ingerichte werken-bij website draagt bij aan een positieve candidate journey. Dit is de plek waar potentieel talent meer te weten komt over je merk en in contact kan komen met een recruiter.

Rapportages
Rapportages

Hoe goed wordt je website gevonden? Wordt deze wel door de juiste doelgroepen bezocht? En welke content wordt eigenlijk het beste gelezen of bekeken? Onze rapportages leveren de juiste inzichten, om eventuele optimalisaties door te voeren.

Optimalisaties
Optimalisaties

Organisaties zijn continu in beweging. Daarom zijn onze werken-bij websites dit ook. Aan de hand van rapportages, optimaliseren we op continue basis. Zo zorgen we ervoor dat jouw website goed past bij wat talent zoekt in een werken-bij site.

Het creëren van een goede eerste indruk

Recruitment kan ook anders

Wij zijn de meest ervaren speler in de markt met een proven trackrecord op nationaal en internationaal niveau. Al meer dan 20 jaar zijn wij de RPO-partner voor diverse organisaties in uiteenlopende branches in de Benelux.

Op een werken-bij website vertellen we het verhaal van jouw organisatie. Dé plek waar alle informatie voor toekomstige medewerkers is te vinden. Dit is de online locatie waar het benodigde talent laagdrempelig in contact kan komen met de recruiters.

Quote

Met EN HR solutions hebben wij onze recruitment processen op een professionele wijze geoutsourced en worden wij actief ondersteund in de employer branding. We werken professioneel samen op een open, eerlijke en constructieve manier. Geven elkaar feedback waar nodig.

Quote

Voor mij laat onze samenwerking met EN HR solutions een duidelijk partnerschap zien! De prettige maar vooral professionele samenwerking, ontzorgt ons niet alleen in onze recruitmentprocessen maar draagt ook bij aan een positieve branding en succesvolle invulling van onze vacatures

Quote

EN HR solutions maakt vast onderdeel uit van Coöperatie VGZ. De samenwerking gaat veel verder dan recruitment. Denk bv ook aan het versterken van de arbeidsmarktpositie van Coöperatie VGZ, interne doorstroom en het nog inclusiever maken van ons wervingssproces.

Quote

Dankzij een heldere en snelle communicatie met EN HR solutions weten we in deze lastige markt toch de juiste kandidaten te vinden.

Quote

Door onze RPO van EN HR solutions heeft recruitment binnen NLO altijd de focus die het verdient, weet je dat alle relevante ontwikkelingen in de branche worden vertaald naar jouw recruitmentproces en bouw je structureel aan je werkgeversmerk.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
Remeha
Odido
Securitas
ANWB
Nederlandse Loterij
Nutreco
Miele
Unit-t
Bruynzeel Keukens
VGZ Zorgverzekeringen
Veelgestelde vragen

Werken-bij site

Hoe kan een mooie werken-bij site bijdragen aan je employer brand?
Een goed ontworpen werken-bij site kan bijdragen aan de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast is dit de plek waar je talent kennis kunt laten maken met wie jij als organisatie bent en waar je voor staat. Op deze manier vergroot je de kans dat sollicitanten die goed aansluiten bij jouw bedrijfscultuur, geïnteresseerd zijn in een rol binnen jouw organisatie.
Hoe zorgen jullie ervoor dat de website aansluit bij wat de gebruiker zoekt?
Wij nemen interviews af met de doelgroep om de wensen en het gedrag van de gebruiker te onderzoeken.
Begeleiden jullie je klanten ook in het ontwikkelen van content voor op de werken-bij site?
Dat doen wij zeker! In samenwerking met onze klanten ontwikkelen we content passend bij de doelgroep en het werkgeversmerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blogcontent of video content.