vaste flexibele recruitmentpartner

MKB Recruitment

Kostenbesparend Kostenbesparend
Kostenbesparend Uit jouw naam
Kostenbesparend Flexibel inzetbaar
Wij vullen jouw vacatures in maar zijn geen traditioneel werving en selectiebureau. Werkend als verlengstuk van jouw interne organisatie ondersteunen wij met capaciteit, kennis en middelen. Of je nu 5 of 20 vacatures hebt per jaar, wij zijn er wanneer jij dat nodig hebt. Werkend vanuit jullie naam, ter versterking van jullie werkgeversmerk.
MKB recruitment
Waarom recruitment uitbesteden?

recruitment is een specialisme

De arbeidsmarkt is krap en de juiste mensen vinden is moeilijker dan ooit. Recruitment is een specialisme en vraagt om focus en verschillende expertises in een continu veranderende markt. Maar als je 5 of 10 of 20 vacatures hebt per jaar is het logisch dat je geen complete recruitmentafdeling hebt ingericht. Uit noodzaak wordt er dan met dure werving en selectiebureaus gewerkt. Wij bieden een flexibele oplossing waarbij je gebruik kan maken van onze capaciteit, kennis en middelen wanneer jij dat nodig hebt.

Onze specialisten helpen met het invullen van jouw vacatures: beter , sneller en goedkoper. Wij besparen tussen de 30% en 60% en maken graag een rekensom op maat.

de voordelen

WE FACILITATE YOUR GROWTH

Flexibiliteit & schaalbaarheid
Flexibiliteit & schaalbaarheid

Wij schalen op en af met capaciteit al naar gelang jouw behoefte. Bij voorkeur met een vast team. Jouw vaste-flexibele recruitmentpartner wanneer jij dat nodig hebt.

Expertise
Expertise

Met onze expertise en middelen maken wij jouw recruitment blijvend sterker. Wat wij opbouwen is en blijft voor jou.

Pro-actief & datagedreven recruitmentproces
Pro-actief & datagedreven recruitmentproces

Wij ontwerpen en faciliteren een pro-actief recruitmentproces en maken het meetbaar. Hierdoor bouw jij aan je eigen database, verzamel jij structureel data en verkrijg jij blijvend inzicht.

Gegarandeerde kostenbesparing
Gegarandeerde kostenbesparing

Met onze oplossing ben je niet meer afhankelijk van werving en selectiebureaus en bespaar je substantieel op jouw kosten. Wij maken graag met jou de businesscase.

RPO via en hr solutions

Recruitment kan ook anders

EN HR solutions is de meest ervaren aanbieder in de markt op het gebied van RPO in combinatie met arbeidsmarktcommunicatie. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in diverse organisaties en uiteenlopende branches. Sinds 2020 zijn wij onderdeel van de Select Group.

In ons partnership bouwen wij samen aan de strategische plek van recruitment binnen de organisatie. Met een team van specialisten die vanuit jouw naam werken, implementeren wij een pro-actief recruitment proces en maken wij jouw werkgeversmerk sterker.

Wij formeren een RPO team, passend bij jouw unieke recruitmentvraagstuk. Of het nu gaat om structurele werving, projectrecruitment, MKB Recruitment, arbeidsmarktcommunicatie, internationaal recruitment, vaste werving, uitzendkrachten, interimmers of een combinatie van dit alles. Wij bewegen mee met de behoefte van de organisatie.

Met RPO ben je verzekerd van een proactief en data driven recruitmentproces, waardoor je de beste mensen in de gewenste contractvorm, op het juiste moment binnenhaalt. Daarnaast bespaar je kosten, ben je flexibel en bouw je structureel aan je werkgeversmerk.

Quote

Met EN HR solutions hebben wij onze recruitment processen op een professionele wijze geoutsourced en worden wij actief ondersteund in de employer branding. We werken professioneel samen op een open, eerlijke en constructieve manier. Geven elkaar feedback waar nodig.

Quote

Dankzij een heldere en snelle communicatie met EN HR solutions weten we in deze lastige markt toch de juiste kandidaten te vinden.

Quote

Door onze RPO van EN HR solutions heeft recruitment binnen NLO altijd de focus die het verdient, weet je dat alle relevante ontwikkelingen in de branche worden vertaald naar jouw recruitmentproces en bouw je structureel aan je werkgeversmerk.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
Veelgestelde vragen over

MKB Recruitment

Wat is MKB Recruitment?
Waarom kiezen voor MKB Recruitment?
Hoe werkt MKB Recruitment?
Wij vullen jouw vacatures in maar zijn geen traditioneel werving en selectiebureau. Werkend als verlengstuk van jouw interne organisatie ondersteunen wij met capaciteit, kennis en middelen. Of je nu 5 of 20 vacatures hebt per jaar, wij zijn er wanneer jij dat nodigt hebt. Werkend vanuit jullie naam, ter versterking van jullie werkgeversmerk.
Welke diensten verlenen jullie op het gebied van MKB Recruitment?