Tijdelijke ondersteuning

Project recruitment

Kostenbesparend Kostenbesparend
Kostenbesparend Uit jouw naam
Kostenbesparend Tijdelijk
Project recruitment is het tijdelijk uitbesteden van jouw recruitment ten behoeve van een specifiek project. Het project is bijvoorbeeld te groot of te specifiek voor jouw recruitmentafdeling om er bij te doen. Met een team van specialisten die als onderdeel van jouw organisatie werken vinden wij de juiste mensen binnen de daarvoor gestelde tijdsperiode.
Project recruitment
Waarom project recruitment

recruitment is een specialisme

Met Project Recruitment ontzorgen wij jouw afdeling tijdelijk. Afhankelijk van de specifieke vraag stellen wij een recruitment team samen. Dit team heeft alle expertise in huis die nodig is om voor jou de juiste mensen binnen de gestelde tijd te vinden. Zij werken als onderdeel van jouw organisatie, on en offsite afhankelijk van de behoefte.

Project Recruitment is altijd tijdelijk van aard maar kan variëren van duur. Denk aan een nieuw project wat niet ingecalculeerd was, waarvoor nieuwe medewerkers nodig zijn, een opening van een of meerdere nieuwe bedrijfslocaties, een speciaal seizoensproject of de start van een nieuwe bedrijf. Hoe dan ook een project wat te groot of te specifiek is om er bij te doen en waarvoor je tijdelijke ondersteuning nodig hebt. Werving en selctie bureaus zijn dan een vaak dure oplossing en dragen niet bij aan de versterking van jouw employer brand of opbouw van jouw database. Project Recruitment wel en bespaart je daarnaast ook kosten en tijd.

de voordelen

WE FACILITATE YOUR GROWTH

Flexibiliteit & schaalbaarheid
Flexibiliteit & schaalbaarheid

Wij bieden de capaciteit die nodig is om de juiste mensen, binnen de projectduur, te vinden

Expertise
Expertise

Wij ondersteunen jouw organisatie met alle expertise die nodig is om het project succesvol af te ronden.

Kostenbesparend
Kostenbesparend

Wij maken een projectcalculatie op voorhand die inzicht geeft in kosten en besparingen.

Transparant & meetbaar
Transparant & meetbaar

Ons proces is meetbaar en gekoppeld aan kwalitatieve en kwantitatieve KPI’s. Daarnaast heb je 24/7 inzicht in de voortgang van het project

RPO via en hr solutions

Recruitment kan ook anders

EN HR solutions is de meest ervaren aanbieder in de markt op het gebied van RPO in combinatie met arbeidsmarktcommunicatie. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in diverse organisaties en uiteenlopende branches. Sinds 2020 zijn wij onderdeel van de Select Group.

In ons partnership bouwen wij samen aan de strategische plek van recruitment binnen de organisatie. Met een team van specialisten die vanuit jouw naam werken, implementeren wij een pro-actief recruitment proces en maken wij jouw werkgeversmerk sterker.

Wij formeren een RPO team, passend bij jouw unieke recruitmentvraagstuk. Of het nu gaat om structurele werving, projectrecruitment, arbeidsmarktcommunicatie, internationaal recruitment, vaste werving, uitzendkrachten, interimmers of een combinatie van dit alles. Wij bewegen mee met de behoefte van de organisatie.

Met RPO ben je verzekerd van een proactief en data driven recruitmentproces, waardoor je de beste mensen in de gewenste contractvorm, op het juiste moment binnenhaalt. Daarnaast bespaar je kosten, ben je flexibel en bouw je structureel aan je werkgeversmerk.

Quote

EN HR solutions maakt vast onderdeel uit van Coöperatie VGZ. De samenwerking gaat veel verder dan recruitment. Denk bv ook aan het versterken van de arbeidsmarktpositie van Coöperatie VGZ, interne doorstroom en het nog inclusiever maken van ons wervingssproces.

Quote

Met EN HR solutions hebben wij onze recruitment processen op een professionele wijze geoutsourced en worden wij actief ondersteund in de employer branding. We werken professioneel samen op een open, eerlijke en constructieve manier. Geven elkaar feedback waar nodig.

Quote

Voor mij laat onze samenwerking met EN HR solutions een duidelijk partnerschap zien! De prettige maar vooral professionele samenwerking, ontzorgt ons niet alleen in onze recruitmentprocessen maar draagt ook bij aan een positieve branding en succesvolle invulling van onze vacatures

Wij zijn recruitment partner van o.a.
Veelgestelde vragen over

Project Recruitment

Wat is Project Recruitment
Waarom kiezen voor Project Recruitment?
Hoe werkt Project Recruitment?