wij zoeken en vinden zorgprofessionals

Recruitment in de zorg

Campagne op maat Campagne op maat
Campagne op maat Ervaring in de sector
Campagne op maat 100% uit jouw naam
Wij begrijpen dat het vinden van de juiste mensen in de zorgsector niet alleen een kwestie is van vaardigheden en ervaring, maar ook van passie en toewijding. Onze recruitment diensten zijn speciaal ontworpen voor de unieke behoeften van de zorgsector zowel in Nederland en België. Wij verbinden jou als werkgever met het talent dat niet alleen gekwalificeerd is, maar ook past bij jouw missie en waarden.
Zorg
Waarom EN HR solutions?

Recruitment partner in de zorg

Het tekort aan zorgpersoneel is nijpend door vergrijzing, de werkdruk in de sector, opleidingseisen en de uitstroom door onvrede. Daarnaast kan elke zorgprofessional kiezen uit minstens 4 soortgelijke vacatures (bron: Intelligence Group. Daarbovenop hebben we ook steeds meer zorgprofessionals nodig om ons te blijven voorzien van de nodige zorg (bron: Tellent). Kortom de arbeidsmarkt in de zorg staat enorm onder druk.

Als recruitment businesspartner ontzorgen wij jouw zorgorganisatie op het gebied van werving en selectie. Zo bekijken we samen welke oplossing het beste is voor jouw wervingsvraagstuk. Elke zorginstelling – groot of klein / bekend of onbekend – heeft een uniek verhaal om met de buitenwereld te communiceren.

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Wij zoeken & vinden zorgprofessionals

Recruitment Process Outsourcing (RPO)
Recruitment Process Outsourcing (RPO)

RPO is het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van jouw recruitment. Met een team van specialisten die als onderdeel van jouw organisatie werken. Met als doel het vinden van de juiste mensen. Structureel of projectmatig.

Project recruitment
Project recruitment

Project recruitment is het tijdelijk uitbesteden van jouw recruitment ten behoeve van een specifiek project. Het project is bijvoorbeeld te groot of te specifiek voor jouw recruitmentafdeling om er bij te doen.

Arbeidsmarktcommunicatie
Arbeidsmarktcommunicatie

De manier waarop je als organisatie communiceert met bestaand en toekomstig talent. Dit doen we graag in de volle breedte: van het ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk, via het maken van een werken-bij site tot het voeren van campagne(s).

Recruitment trainingen
Recruitment trainingen

Recruitment trainingen zijn afgestemd op jouw behoefte. In company trainingen of persoonlijke coaching, wij stemmen met jou af wat het beste is. Door onze trainingen benut je jouw ontwikkel potentie en geef je recruitment de focus die het verdient.

Over EN HR solutions

Recruitment kan ook anders

Wij zijn de meest ervaren speler in de markt met een proven trackrecord op nationaal en internationaal niveau. Al meer dan 20 jaar zijn wij de RPO-partner voor diverse organisaties in uiteenlopende branches in de Benelux én met meerdere referenties in de zorg.

In ons partnership bouwen we samen aan een strategische plek van recruitment binnen de zorgorganisatie. Met een team van specialisten, die vanuit jouw naam werken, implementeren we een pro-actief recruitmentproces en maken we jouw werkgeversmerk sterker.

Wij geloven we dat recruitment meer is dan alleen het vullen van vacatures; het is het bouwen van een toekomst voor jouw zorgorganisatie.

Quote

Voor mij laat onze samenwerking met EN HR solutions een duidelijk partnerschap zien! De prettige maar vooral professionele samenwerking, ontzorgt ons niet alleen in onze recruitmentprocessen maar draagt ook bij aan een positieve branding en succesvolle invulling van onze vacatures

Quote

Met EN HR solutions hebben wij onze recruitment processen op een professionele wijze geoutsourced en worden wij actief ondersteund in de employer branding. We werken professioneel samen op een open, eerlijke en constructieve manier. Geven elkaar feedback waar nodig.

Quote

EN HR solutions maakt vast onderdeel uit van Coöperatie VGZ. De samenwerking gaat veel verder dan recruitment. Denk bv ook aan het versterken van de arbeidsmarktpositie van Coöperatie VGZ, interne doorstroom en het nog inclusiever maken van ons wervingssproces.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
Veelgestelde vragen over

Recruitment in de zorg

Wat is Recruitment Process Outsourcing (RPO) en hoe kan het onze zorginstelling helpen?
RPO is een afkorting van Recruitment Process Outsourcing en betekent het uitbesteden van het recruitmentproces. Geheel of gedeeltelijk. Structureel of tijdelijk. Als onderdeel van jouw recruitment of HR afdeling werken wij vanuit jouw naam, ter versterking van jouw brand. Het vinden en vervolgens binnenhalen van het juiste personeel in een voortdurend veranderende markt vraagt om expertise en focus.

Voor zorginstellingen betekent dit dat we je helpen bij het aantrekken, selecteren en onboarden van gekwalificeerde zorgprofessionals, waardoor je tijd en middelen kunt besparen en kunt focussen op jouw kerntaken: het leveren van hoogwaardige zorg.

Hoe zorgt EN HR solutions ervoor dat kandidaten passen bij onze zorginstelling?

Wij geloven we in een op maat gemaakte benadering. We beginnen met een grondige analyse van jouw organisatiecultuur, waarden en specifieke behoeften. Vervolgens gebruiken we deze inzichten om wervingsstrategieën te ontwikkelen die gericht zijn op het aantrekken van kandidaten die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook passen bij de cultuur en missie van jouw zorginstelling. Denk hierbij aan recruitment marketing, employer branding en/of een werken-bij website.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van geavanceerde recruitmenttechnologieën?
Het gebruik van geavanceerde recruitmenttechnologieën stelt ons in staat om snel en efficiënt hoogwaardige kandidaten te identificeren en aan te trekken. Deze technologieën omvatten AI-gestuurde sourcing tools, geautomatiseerde screeningsystemen en data-analyse om het wervingsproces te optimaliseren. Dit resulteert in een snellere time-to-hire, verbeterde kandidaatervaring en een hogere kwaliteit van aanwervingen.
Hoe waarborgt EN HR solutions de naleving van wet- en regelgeving in het wervingsproces?
Naleving van wet- en regelgeving is een topprioriteit voor EN HR solutions. Ons team bestaat uit experts die goed op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving in de zorgsector met het in het bijzonder diversiteit en inclusie. We zorgen ervoor dat alle wervingsprocessen voldoen aan de wettelijke vereisten en ethische standaarden, van kandidaatselectie tot het onboarden van nieuwe medewerkers.
Wat zijn de kosten van RPO-diensten en hoe worden deze berekend?
Als je ons inschakelt voor het uitbesteden van een of meerdere recruitmentvraagstukken, dan handelen we uitsluitend vanuit jouw merknaam.  Met kennis van de nieuwste marktontwikkelingen en mogelijkheden, bedenken wij een oplossing op maat. Een oplossing welke bijdraagt aan het vinden van het talent waar je naar op zoek bent. Wij kunnen je dus niet op voorhand vertellen wat de kosten gaan zijn.