contact

Managed Service Provider

Zorgeloos beheer van tijdelijk personeel

Wij nemen de werving van tijdelijk personeel voor jou uit handen (interim en detacheren). Zoals bij al onze RPO-oplossingen werken wij volledig uit naam van jouw organisatie ter versterking van jouw employer brand en beheren wij het volledige proces. Dit begint bij contact met de business, opstarten van arbeidsmarktcommunicatie tot aan juridisch en administratief beheer.  

blue circle
scroll
Onze aanpak
Kostenbesparend
Inzicht in markttarieven
Transparant proces
24/7 dashboard informatie
Actuele marktkennis
image
Managed Service Provider via EN HR solutions

Met ons als jouw MSP zorg je ervoor dat de volledige werving, selectie en het beheer van tijdelijk personeel (interim en detacheren) wordt beheerd. Wij verzorgen alle personeelsaanvragen, het contact met leveranciers, de administratie en de budgetbewaking. Zo krijg je grip op externe inhuur en verbinden we HR met Inkoop. Onze belangrijkste doelstellingen? Het realiseren van de beste match, het genereren van aantrekkelijke kostenbesparingen en compliancy. 

Neem contact op
Nieuwsgierig over Managed Service Provider via EN HR solutions? Neem contact met mij op of laat je contactgegevens achter en wij nemen op een gewenst moment contact met je op.
Kevin Sebel

Kevin Sebel

Commercieel Directeur

+31 (0)6 42 45 64 81

kevin@enhrsolutions.com

Contactformulier