contact

Recruitment Process Outsourcing

Het uitbesteden van recruitment

Wij ontwikkelen een professioneel en eigentijds recruitmentproces op maat voor jouw organisatie. Door totale regie en innovatie in het recruitmentproces te hebben verhogen we de kwaliteit en efficiëntie. Dit zie je onder meer terug in kortere doorlooptijden, de kwaliteit van de kandidaten, de kandidaat en hiring managers tevredenheid, en in een substantiële kostenbesparing. Klaar om te ontdekken hoe recruitment anders kan?

blue circle
scroll
RPO Recruitment: onze aanpak
Recruitment en Marketing onder één dak
Gegarandeerde kostenbesparing
Flexibel en schaalbaar
Innovatieve software
100% uit jouw naam
image
RPO Recruitment Process Outsourcing via EN HR solutions

Jouw organisatie focust zich op de core business. Wij focussen ons op jouw recruitmentproces. En omdat elk bedrijf unieke doelstellingen en wervingsvragen heeft, doen wij alles op maat. In ons partnership bouwen wij samen aan de strategische plek van recruitment binnen jouw organisatie. 

Bij Recruitment Outsourcing zijn onze recruiters aanspreekpunt voor alle recruitmentvraagstukken. Van acute wervingsvraag tot structurele arbeidsmarktcommunicatie en internationaal recruitment. En van vaste werknemers tot uitzendkrachten en interim-posities. Op die manier bewegen wij optimaal mee met de behoefte van de organisatie. 

Neem contact op
Nieuwsgierig over Recruitment Process Outsourcing via EN HR solutions? Neem contact met mij op of laat je contactgegevens achter en wij nemen op een gewenst moment contact met je op.
Kevin Sebel

Kevin Sebel

Commercieel Directeur

+31 (0)6 42 45 64 81

kevin@enhrsolutions.com

Contactformulier