27 maart 2024
1 min lezen

Wij gaan naar de kick-start 2024 van Recruiters United. Kom je ook?

LinkedIn Facebook Twitter Copy Link gekopieerd
In dit artikel

Op 18 april vindt het kick-start 2024 event in theater Diligentia in Den Haag plaats. Dit event wordt georganiseerd door Recruiters United. Hier is EN HR solutions bij. Kom je ook?

Wat mag je verwachten van kick-start 2024?

Kick-start 2024 is het event dat draait om recruitment en de Zerious generatie, oftewel Generatie Z. Een generatie die bekend staat om hun ambitie, kracht en vastberadenheid.

Hier zullen verschillende recruitment vakgenoten, waaronder Chris Berendse, Maud Hoenderkamp, Veronne van der Meijs, Geert-Jan Waasdorp, Bas Westland, Anthony Oudshoorn, Pacco Ammann en Astrid van Dijk, discussies voeren en verhalen en tips delen over de Zerious generatie.

Daarnaast nemen Chris Berendse en Veronne van der Meijs je mee op een reis over liefde en recruitment tijdens de theater carrousel. Ook zal chris in gesprek met de winnaars van de MIR, de meest invloedrijke recruiters. Een gesprek over succes, jong zijn en het overtuigen van kandidaten en de business.

Verder is er een ronde tafel met zowel ervaren als nieuwe recruitment ondernemers, waaronder Pacco Ammann (Grantfortress), Anthony Oudshoorn (Boost Your Recruitment), Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group) en Bas Westland (MIR en e-people).

Tot slot zal Astrid van Dijk, head of talent acquisition & recruitment, een waanzinnige afsluiting verzorgen over snel verandermanagement in recruitment, gebaseerd op haar ervaring bij T-Mobile en Odido.

Natuurlijk is er ook voldoende tijd voor pauzes en een afterparty, waar je kunt netwerken met je recruitment collega’s in Nederland.

Ben jij benieuwd naar deze generatie en waarom ze zo Zerious zijn? Mis dan niet de kans om aanwezig te zijn bij Kick-start 2024 op 18 april in Diligentia Den Haag!

LinkedIn Facebook Twitter Copy Link gekopieerd