Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
19 maart 2024
3 min lezen

MKB recruitment. Alles dat je moet weten.

LinkedIn Facebook Twitter Copy Link gekopieerd
In dit artikel
MKB recruitment is een voordelige en effectieve recruitment oplossing voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Recruitment doe je er niet bij, recruitment is een specialisme. In dit artikel leggen we uit wat MKB recruitment is, wat de voordelen zijn voor jouw organisatie en hoe het in zijn werk gaat
MKB recruitment. Alles dat je moet weten.

Wat is MKB recruitment?

biedt een vaste flexibele oplossing waarbij onze capaciteit, middelen en expertise kan worden ingezet wanneer jij dat nodig hebt en is dus een voordelige en effectieve recruitment oplossing voor MKB. MKB recruitment is een gespecialiseerde vorm van Recruitment Process Outsourcing (RPO) speciaal voor het midden- en kleinbedrijf.

Voor welke organisaties is MKB recruitment interessant?

MKB Recruitment kan een goede oplossing zijn wanneer je tussen de 5 -20 vacatures per jaar hebt. Vaak heb je dan geen (grote) recruitmentafdeling en/of ben je deels afhankelijk van werving en selectie bureaus. Met MKB recruitment heb jij jouw 'eigen’ recruiter(s) wanneer jij deze nodig hebt. De recruiter werkt vanuit jouw naam als onderdeel van jouw organisatie en op locatie wanneer nodig! En niet alleen de recruiter maar ook de overige expertises stellen wij beschikbaar. Wij zijn jouw team wanneer dat nodig is, vullen jouw vacatures in en besparen kosten. In tegenstelling tot werving en selectie bureaus die vaak een dure oplossing zijn en niet bijdragen aan de versterking van jouw employer brand of opbouw van jouw database. MKB recruitment doet dat wel.

De voordelen van MKB recruitment

Enkele voordelen van MKB recruitment:
  • Een vaste flexibele recruiter (geen recruiter op jouw headcount);
  • Werkend uit jouw naam ter versterking van jouw brand;
  • Een team van specialisten ter ondersteuning (recruitmentmarketeers, searchers);
  • Pro-actief & datagedreven, meetbaar recruitmentproces;
  • Gegarandeerde kostenbesparing, wij maken de businesscase met jou.
Wij vullen jouw vacatures in maar zijn geen traditioneel werving en selectiebureau. Wij maken jouw recruitment beter, sneller en goedkoper. Als verlengstuk van jouw interne organisatie ondersteunen wij met capaciteit, kennis en middelen. Of je nu 5 of 20 vacatures hebt per jaar, wij zijn er wanneer jij dat nodigt hebt.

Hoe werkt MKB recruitment?

Wij vullen jouw vacatures in maar zijn geen traditioneel werving en selectiebureau. We werken als een verlengstuk van jouw interne organisatie en ondersteunen jou met capaciteit, kennis en middelen. Of je nu 5 of 20 vacatures hebt per jaar, wij zijn er wanneer jij dat nodigt hebt.
MKB recruitment - hoe werkt het
De pricing is afhankelijk van de vraag, maar is grotendeels gekoppeld aan het behaalde resultaat.

Kies voor EN HR solutions als jouw MKB recruitment partner

MKB recruitment biedt tal van voordelen. Gericht op de vraag van vandaag maar zeker ook op die van de morgen. Het kiezen van de juiste partner is een belangrijke beslissing en vereist een zorgvuldig voortraject. EN HR solutions is de meest ervaren aanbieder in de markt op het gebied van RPO in combinatie met arbeidsmarktcommunicatie. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in diverse organisaties en uiteenlopende branches. Sinds 2020 zijn wij onderdeel van Select Group. Wil je meer informatie over MKB recruitment? Wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op of laat je contactgegevens hier achter en wij nemen contact met jou op.
LinkedIn Facebook Twitter Copy Link gekopieerd