Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
31 oktober 2023
2 min lezen

Wij gaan naar het Employer Branding Summit van Recruiters United. Kom je ook?

LinkedIn Facebook Twitter Copy Link gekopieerd
In dit artikel
Op 14 november vindt het Employer Branding Summit plaats in de PHIL in Haarlem. Aan de hand van keynotes en break-out sessies word je een hele dag meegenomen in “The Human Deal”. Hier zijn wij uiteraard bij. Meer nog, jij kan er een vacature markting campagne winnen t.w.v. € 2.500. Kom je ook?

The Human Deal

Nog nooit eerder was het central stellen van de kandidaat en medewerker zo belangrijk als nu. Logisch, want als je rond je heen kijkt dan zie je automatisering, digitalisering en technologisering overal terugkomen met ‘the great resignation’ als mogelijk gevolg. Al deze ontwikkelingen hebben impact op recruitment, employer branding en goed werkgeverschap. Tijdens het Employer Branding Summit wordt hier dieper op in gegaan. Het volledige programma vind je hier. It’s all about the people is dus niet voor niets de ondertitel van het event.

Wij omarmen employer branding

Natuurlijk draait het rond mensen. Mensen zijn van groot belang voor de groei en het succes van een organisatie. Daarom helpen wij jou als jouw recruitment partner om het gewenste talent op het juiste moment in de relevantste contractvorm binnen te krijgen. Dit doen we op meerdere manieren waarbij we employer branding altijd combineren met jouw wervingsvraag. Door onze expertise en ervaring ben je verzekerd van een passende oplossing voor ieder onderdeel van het recruitmentproces. Hoe wij naar employer branding kijken delen we binnenkort ook in een podcast in samenwerking met Recruiters United. Hierin spreekt Jolien Bijhouwer met Marcel van der Quast van “Hier is AMC”. To be continued.

Wil je ook een cadeau krijgen?

EN HR solutions is eventpartner van dit event. Dit betekent dat we met heel wat Strong Originals op het event zullen rondlopen. Enerzijds om kennis op te doen. Anderzijds ook om een inhoudelijk gesprek aan te gaan aan onze stand. Iedereen die naar onze stand komt, mag draaien aan ons rad van recruitment. Zo maak je kans op fantastische cadeau’s waaronder een gratis vacaturemarketing campagne ter waarde van € 2.500. Zien we je op 14 november?
LinkedIn Facebook Twitter Copy Link gekopieerd