Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
17 maart 2023
Lodi Planting
2 min lezen

Wij gaan naar Emerce Recruitment en nemen een cadeau mee. Kom je ook?

Op 6 april vindt het Emerce Recruitment event plaats waar 15+ sprekers hun ervaring, inzichten en kennis delen over het onderwerp: Rethink the Future of Recruitment.

LinkedIn Facebook Twitter Copy Link gekopieerd
In dit artikel
"Welcome to the future of work!"

Rethink the Future of Recruitment

De titel van het event is krachtig en inspirerend. De omschrijving eveneens:   Welke invloed heeft de arbeidskrapte op organisaties? Hoe zorg je dat medewerkers zich verbonden voelen met het bedrijf, ook al werken ze vanuit huis? En op welke manier kan technologie HR werk makkelijker maken?   Over dit en meer steken we op 6 april met meer dan 300 vakgenoten de koppen bij elkaar. Talks van experts, inzichtgevende case studies en de laatste kennis en trend insights: Welcome to the future of work! #EmerceRecruitment Emerce Recruitement

De toekomst van recruitment door onze ogen

Voor de nieuwste trends op recruitment klimmen we graag op het podium. Om te delen hoe wij kijken naar de toekomst van recruitment.   Wij bij EN HR solutions geloven dat recruitment anders kan. Onze dienstverlening en oplossingen zijn hier een bewijs van. Oplossingen die vernieuwend zijn en waardoor je verzekerd bent van een pro-actief, proffesioneel en innovatief recruitmentproces. Of het nu gaat om Recruitment Process Outsourcing (RPO), Total Talent aquisition of onze doeltreffende arbeidsmarktcampagnes.

Samen werken. Samen winnen.

Een van die vraagstukken kwam van de Nederlandse Loterij. Het vraagstuk, de oplossing en de samenwerking delen we op Emerce Recruitment tijdens onze 30 minutes of fame.   Hieronder vind je de introductie. Kom je naar ons luisteren?   Een voorsprong in de krappe arbeidsmarkt behalen is niet eenvouding. Het bundelen van krachten tussen HR, Marketing en Recruitment is hierbij essentieel.   Met de slogan “Samen werken. Samen winnen” heeft Nederlandse Loterij, in samenwerking met hun RPO partner EN HR solutions, een nieuwe -missie gedreven- positionering ontwikkeld richting de arbeidsmarkt. In deze sessie leer je hoe we tot deze unieke positionering zijn gekomen, hoe je dit naadloos laat aansluiten op de identiteit van de organisatie en vooral wat het NLO heeft opgeleverd.

EN wat met het cadeau?

Iedereen die naar onze presentatie komt of onze stand bezoekt kan kansmaken op een gratis vacaturemarketing campagne ter waarde van € 2.500. We zien je graag op 6 april.
LinkedIn Facebook Twitter Copy Link gekopieerd
Geschreven door
Lodi Planting

Lodi Planting is Teamlead AMC België bij EN HR solutions

LinkedIn lodiplanting