contact

Diversiteit en inclusie binnen jouw organisatie

Samen maken we diversiteit en inclusie bespreekbaar én toepasbaar. 
Ontdek hier hoe we dit ook voor jouw bedrijf kunnen realiseren. 
Wij zetten ons in voor een zo (voor)oordeelvrij mogelijk werving- en selectieproces en voor het voeren van biasvrije arbeidsmarktcommunicatie. Zo streven we er met onze opdrachtgevers naar dat iedereen zich welkom voelt. En dat iedereen gelijke kansen krijgt om een droombaan te veroveren.

 

blue circle
scroll
Het voorkomen van oneerlijke kansen op de arbeidsmarkt

Wist jij dat mensen binnen 3 seconden een oordeel vormen over een ander? Hierdoor ontstaan vooroordelen en oneerlijke kansen op de arbeidsmarkt. Door bewustzijn te creëren over onbewuste vooroordelen kun je inclusiever werven en selecteren en werken aan een diversere organisatie. Met kleine aanpassingen en stap voor stap neemt onze specialist D&I Annelies Graafland jou mee naar een inclusieve vorm van werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Dit doet zij door diversiteit en inclusie bespreekbaar én toepasbaar te maken. Op een laagdrempelige, prettige manier en vanuit de praktijk. Zodat ook jij als werkgever kunt profiteren van de voordelen die diversiteit binnen de organisatie oplevert. Wat die voordelen zijn? Denk bijvoorbeeld aan een hogere medewerkerstevredenheid, reductie van personeelsverloop, meer omzet én een grotere aantrekkingskracht als werkgever. 

Onze aanpak
Recruitmentscan op bias en oordeelsvermogen en discriminatie
Coaching en training op diversiteit en inclusie in alle fasen van het recruitmentproces
Advies in aanpassen en toepassen
Consultancy:creatie van draagvlak voor diversiteit en inclusie
Diversiteit en inclusie via EN HR solutions

Jouw organisatie focust zich op de corebusiness. Wij focussen ons op jouw recruitmentproces. Een proces waarvan D&I onderdeel is óf moet worden. 
We ondersteunen graag bij het realiseren van een werving- en selectieproces en arbeidsmarktcommunicatie waar onbewuste vooroordelen een minimale rol spelen. In onze samenwerking bouwen we samen aan de strategische plek van diversiteit en inclusie binnen jouw organisatie. Daarbij doen we alles op maat: net als dat elk persoon verschillend is, is ook geen organisatie hetzelfde. 
Annelies Graafland is als onze specialist D&I jouw aanspreekpunt voor alle vraagstukken op het vlak van diversiteit en inclusie. 

Over Annelies Graafland

Ze noemen mij ook wel Alice in Wonderland. Want ik vind: een avontuur is het beste cadeau dat je kan geven of krijgen. En ik praat tegen katten. Mijn vrolijke gekheid is mijn beste competentie.

Ik ben specialist D&I bij EN HR solutions. Vanuit deze rol ondersteun ik organisaties bij het realiseren van een zo biasvrij mogelijk werving- en selectieproces en bij het voeren van biasvrije arbeidsmarktcommunicatie. Zo wil ik samen met organisaties iedereen het gevoel geven welkom te zijn en elke persoon gelijke kansen bieden om de baan van de dromen te veroveren.

Naast specialist D&I ben ik bij EN HR solutions recruitmentmanager. Ook ben ik bestuurslid bij Recruiters United, het grootste onafhankelijke recruitmentplatform in Nederland. Het kennisplatform voor recruitment Kiqit versterk ik als expert D&I.

 

Annelies Graafland
Specialist D&I
Annelies Graafland
Neem contact op
Nieuwsgierig over hoe EN HR solutions jou kan helpen op het vlak van D&I? En hoe we samen stappen kunnen zetten naar een inclusieve vorm van werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie? Neem contact met mij op of laat je contactgegevens achter.
Annelies Graafland

Annelies Graafland

Specialist D&I

+31 6 22 55 66 18

annelies@enhrsolutions.com

Contactformulier