contact

Recruitment Process Outsourcing

Het uitbesteden van recruitment

Wij bezorgen jou de juiste kandidaat voor al jouw vacatures. Dit doen we door het volledige recruitmentproces op een innovatieve manier uit jouw handen te nemen. Hierdoor verhogen we de kwaliteit en efficiëntie van het recruitmentproces. Dit zie je terug in besparingen van kosten, het verkorten van doorlooptijden en het verhogen van de tevredenheid voor zowel de kandidaat als de hiring manager. Klaar om te ontdekken hoe recruitment anders kan?

blue circle
scroll
Onze aanpak
Alle recruitment specialisten onder één dak
Gegarandeerde kostenbesparing
Flexibel en schaalbaar
Innovatieve software
100% vanuit jouw naam
image
Recruitment Process Outsourcing via EN HR solutions

Jouw organisatie focust zich op de core business en wij focussen ons op het recruitmentproces. Omdat elk bedrijf unieke doelstellingen en wervingsvragen heeft doen wij alles op maat. In ons partnership bouwen wij samen aan de strategische plek van recruitment binnen jouw organisatie.

Onze recruiters zijn hierbij het aanspreekpunt voor alle rekruteringsvraagstukken. Denk daarbij aan een dringende wervingsvraag tot een structurele arbeidsmarktcommunicatie en van internationaal werven tot en met een doelgroepcampagne. De contractvorm maakt voor ons niets uit. Wij rekruteren iedereen zolang ze bij jouw organisatie passen. Op die manier bewegen wij optimaal mee met de behoefte van jouw organisatie.

Neem contact op
Nieuwsgierig over Recruitment Process Outsourcing via EN HR solutions? Neem contact met mij op of laat je contactgegevens achter en wij nemen op een gewenst moment contact met je op.
Kevin Sebel

Charlotte Mertens

National Account Manager

+32 475 71 16 17

charlotte.mertens@enhrsolutions.com

Contactformulier