RPO Recruitment

Het uitbesteden van recruitment

Met RPO vind je het juiste talent, ben je verzekerd van een proactief recruitmentproces, bespaar je kosten en bouw je structureel aan je werkgeversmerk.

Het uitbesteden van recruitment
Arbeidsmarktcommunicatie

Communiceren met talent

Samen met onze arbeidsmarktcommunicatie specialisten ontdekken we de unieke kracht van jouw organisatie en vertalen we deze op een sterke en originele manier naar het benodigde talent.

Communiceren met talent
CONSULTANCY

ADVIES & ONTWIKKELING

Samen met de diverse stakeholders binnen jouw organisatie gaan wij aan de slag om het recruitmentproces te analyseren en te optimaliseren daar waar nodig.

ADVIES & ONTWIKKELING
Arbeidsmarktcommunicatie AMC
Consultancy Consultancy
Onze meerwaarde voor jou
Jouw recruitment partner

Onze meerwaarde voor jou

Mensen zijn van groot belang voor de groei en het succes van een organisatie. Wij helpen jou om het gewenste talent op het juiste moment in de relevantste contractvorm binnen te krijgen. Door onze expertise en ervaring ben je verzekerd van een passende oplossing voor ieder onderdeel van het recruitmentproces.

Over ons
Een team van meer dan 100 Strong Originals.
0
Gezamenlijk hebben wij meer dan 300 jaar ervaring!
0
Wij zijn dé nummer één RPO dienst van Nederland.
#
0
Samen aan de slag
Als partner zorgen wij voor
icon
Versterking van employer brand

Wij wórden de klant en doen alles uit jouw naam. Op deze manier versterken we het employer brand van jouw organisatie. Zo maak jij het verschil op de arbeidsmarkt. Dit doen we voor alle organisaties, groot of klein, en in elke sector.

icon
Alle oplossingen onder één dak

Wij zijn de recruitment business partner met alle expertises in huis om vast, flex en interim te werven. Denk hierbij aan sourcing, arbeidsmarktcommunicatie en natuurlijk recruitment zelf. Dit kunnen we zowel nationaal als internationaal.

icon
Het vinden van de beste match

Wij lopen voor de klantvraag uit. We handelen proactief door te kijken naar jouw behoefte en vertalen we deze naar de marktontwikkelingen. Zo zorgen we ervoor dat recruitment een strategisch onderdeel wordt binnen jouw organisatie

RPO, TTA & MSP
RPO recruitment

RPO, TTA & MSP

Wij nemen het recruitmentproces of een gedeelte daarvan over. Werkend vanuit jouw naam vinden wij het talent dat je nodig hebt. In ieder gewenste contractvorm. Wil je ook een data-driven, pro-actief en transparant proces?

Lees verder
Arbeidsmarktcommunicatie

Bouwen aan
jouw merk

De manier waarop je als organisatie communiceert met bestaand en toekomstig talent. Dát wordt steeds belangrijker in de huidige arbeidsmarkt. Daarom ondersteunen wij klanten op het gebied arbeidsmarktcommunicatie in de breedste zin van het woord.

Lees verder
Bouwen aan <br>jouw merk
Analyse, advies & training
Consultancy

Analyse, advies & training

In de huidige markt is zichtbaarheid en een sterk recruitmentproces van groot belang. En het vraagt om verschillende expertises. Onze specialisten helpen met het analyseren, optimaliseren en innoveren van jouw recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

Lees verder
Klanten case

Hoe Zorgcentra Meerlanden verpleegkundigen enthous...

Esther vertelt: “We zijn een kleine organisatie met een kleine staf. Het werven van zorgmedewerkers heeft de afgelopen jaren een steeds grotere prioriteit gekregen. We merkten dat er specifieke kennis nodig was, waar wij zelf niet (voldoende) over beschikten. Daarnaast ontbrak het ons ook aan de...

Hoe Zorgcentra Meerlanden verpleegkundigen enthousiasmeert én werft voor de ouderenzorg
Klanten case

Mensen willen graag een werkgever die bij hen past

Laten zien wie je bent Sylvia werkt nu bijna vijf jaar bij De Hooge Waerder. Destijds was zij op zoek naar een werkgever waar zij met professionals kon werken. Een organisatie waar er hard gewerkt wordt maar er ook gelachen wordt. Dat heeft zij hier gevonden. In haar zoektocht naar nieuw talent, ...

Mensen willen graag een werkgever die bij hen past
1 / 2
Wij zijn recruitment partner van o.a.
Over ons

Wij zijn strong originals

Als de meest ervaren (RPO) speler in de Benelux helpen wij sinds 2002 organisaties te groeien door het vinden van het juiste talent. Sinds 2020 zijn we ook onderdeel van Select Group.

Tjesca