Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
2 januari 2024
2 min lezen

10-jarige jubilea van Kevin & Rob

LinkedIn Facebook Twitter Copy Link gekopieerd
In dit artikel
De strong originals Kevin & Rob zijn 10 jaar in dienst bij EN HR solutions. Deze jubilea wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we hen beiden in het zonnetje gezet met een uniek cadeau.
10-jarige jubilea van Kevin & Rob

Het unieke cadeau

Op 12 oktober, tijdens ons terugkerend intern evenement “ENbeats”, kregen zowel Kevin als Rob een uniek cadeau in hun handen. Beide zijn fervente globetrotters en daar wilden we iets mee doen. Daarom kregen ze elk een reischeque en -gids cadeau met persoonlijke reistips van onze strong originals.
Het unieke cadeau
Achter elk reis schuilt een mooi verhaal. Daarom stelden we hen de volgende vragen: Hoe hebben jullie de 10 jaar beleefd? Wat is het traject dat je hebt doorlopen? Wat wil je delen met de rest van de wereld? Dit zijn hun antwoorden.

Het verhaal van Kevin

10 jaar geleden maakte ik kennis met het RPO-concept toen ik vanuit mijn Zuidas bubbel via-via in contact kwam met Tjesca Honnef-Kuytenbrouwer. Een aantal afspraken verder wist ik het zeker. Ik geloof in dat concept en ik wil graag onderdeel uitmaken van die leuke club in Hoofddorp! EN HR solutions was toen al een voorloper en is dat vandaag de dag nog steeds. Maar wat is er veel veranderd. In het hedendaagse recruitmentlandschap is RPO niet meer weg te denken en realiseren steeds meer organisaties dat je recruitment en arbeidsmarktcommunicatie niet los van elkaar kan zien.
Het verhaal van Kevin
EN HR solutions heeft mij de kans gegeven om vanuit mijn eerste rol als RPO-recruiter, te mogen door ontwikkelen naar directielid en aandeelhouder. Ik ben trots op mijn eigen ontwikkeling, maar zeker ook op het feit dat we nog steeds de nummer 1 RPO partij zijn in zowel Nederland als België.
 
Kevin Sebel on LinkedIn: #strongoriginals #nogsteedsstrongoriginals | 20 comments
Nog steeds onder de indruk van de enorme verrassing, heb ik afgelopen donderdag mijn 10-jarig jubileum mogen vieren bij EN HR Solutions. En dat mocht ik doen… | 20 comments on LinkedIn
www.linkedin.com
 

Het verhaal van Rob

10 jaar geleden startte ik binnen het marketingteam dat bestond uit 1 andere collega. Een groot verschil met het team van ruim 20 mensen waar ik nu onderdeel van ben. Zo voelt 10 jaar in dezelfde organisatie, niet als 10 jaar op dezelfde plek. Door de continue mix van verschillende klanten, projecten en mensen is elk jaar weer anders.
De arbeidsmarkt heeft tegelijkertijd ook niet stilgestaan en de uitdagingen waar we nu voor staan zijn wezenlijk anders dan 10 jaar geleden. Waar toen een Facebook Ad of Indeed vermelding zorgde voor de voorsprong, zijn dat soort zaken nu gemeengoed en moet je weer nieuwe dingen verzinnen om voorop te lopen en op te vallen. Dat vind ik ook het leuke aan EN, dat je de ruimte krijgt om nieuwe initiatieven kan verzinnen en samen met elkaar weer laat zien dat recruitment anders kan. Word jij de volgende die zijn jubileum bij ons viert? We zijn altijd op zoek naar meer gezellige strong originals. Bekijk al onze openstaande vacatures.
LinkedIn Facebook Twitter Copy Link gekopieerd