Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
Een werkgever om van te houden!

Employer Branding

Structureel zichtbaar Structureel zichtbaar
Structureel zichtbaar 100% uit jouw naam
Structureel zichtbaar Sterke positionering

Het versterken van je werkgeversmerk om gewenst talent aan te trekken. Én te behouden. Dat is waar Employer Branding om draait. Dit begint bij het ontdekken wat jou als werkgever bijzonder maakt.

Employer Branding
Waarom Employer Branding

Elke werkgever verdient aandacht

Goed nieuws. Iedere organisatie is uniek. En kan zich dus onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven. Bij het ontwikkelen van een Employer Brand is dat precies wat we doen: we kijken waarom talent voor jouw organisatie kiest. Vervolgens dragen we dit door middel van passende arbeidsmarktcommunicatie uit richting de juiste doelgroep. Het resultaat? Een sterke positionering van jouw werkgeversmerk.

Als recruitment businesspartner ontzorgen wij jouw organisatie – groot of klein – op het gebied van Employer Branding. Zo krijg jij als werkgever de aandacht die je verdient en verbind je het juiste talent met je merk.

DE VOORDELEN

We facilitate your growth

Zichtbaarheid
Zichtbaarheid

Wie jij als organisatie bent en waar je voor staat. Dat is de boodschap die wij op een consistente manier uitdragen via relevante communicatiekanalen. Op deze manier is jouw organisatie zichtbaar voor potentieel talent.

100% uit jouw naam
100% uit jouw naam

Alle content die wij ontwikkelen, publiceren we uit naam van onze klanten. En natuurlijk vanuit de juiste look & feel. Op deze manier werken we aan jouw Employer Branding.

Het creëren van een voorkeurspositie
Het creëren van een voorkeurspositie

Zichtbaar zijn bij de juiste doelgroep. Op het juiste moment. Én met de juiste boodschap. Met een sterke Employer Branding strategie lukt het om als organisatie een voorkeurspositie te realiseren ten opzichte van je grootste concurrenten.

Het behouden van talent
Het behouden van talent

Employer Branding is niet alleen een middel om talent aan te trekken. Een sterk Employer Brand draagt ook bij aan het behouden van medewerkers. Zo zorgt een mooi werkgeversmerk ervoor dat werknemers vol trots voor jouw organisatie werken.

Bouwen aan een sterk werkgeversmerk

Recruitment kan ook anders

Wij zijn de meest ervaren speler in de markt met een proven trackrecord op nationaal en internationaal niveau. Al meer dan 20 jaar zijn wij de RPO-partner voor diverse organisaties in uiteenlopende branches in de Benelux.

Met het ontwikkelen van een sterke employer branding strategie helpen wij organisaties om een voorkeursmerk te worden bij de doelgroepen die voor hen belangrijk zijn. Door op het juiste moment op de juiste plek aanwezig te zijn, leggen we verbinding met het benodigde talent.

Quote

Met EN HR solutions hebben wij onze recruitment processen op een professionele wijze geoutsourced en worden wij actief ondersteund in de employer branding. We werken professioneel samen op een open, eerlijke en constructieve manier. Geven elkaar feedback waar nodig.

Quote

Voor mij laat onze samenwerking met EN HR solutions een duidelijk partnerschap zien! De prettige maar vooral professionele samenwerking, ontzorgt ons niet alleen in onze recruitmentprocessen maar draagt ook bij aan een positieve branding en succesvolle invulling van onze vacatures

Quote

EN HR solutions maakt vast onderdeel uit van Coöperatie VGZ. De samenwerking gaat veel verder dan recruitment. Denk bv ook aan het versterken van de arbeidsmarktpositie van Coöperatie VGZ, interne doorstroom en het nog inclusiever maken van ons wervingssproces.

Quote

Dankzij een heldere en snelle communicatie met EN HR solutions weten we in deze lastige markt toch de juiste kandidaten te vinden.

Quote

Door onze RPO van EN HR solutions heeft recruitment binnen NLO altijd de focus die het verdient, weet je dat alle relevante ontwikkelingen in de branche worden vertaald naar jouw recruitmentproces en bouw je structureel aan je werkgeversmerk.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
Odido
ANWB
Nutreco
Unit-t
VGZ Zorgverzekeringen
Nederlandse Loterij
Remeha
Bruynzeel Keukens
Securitas
Miele
Veelgestelde vragen

Employer Branding

Wat is employer branding?
Employer branding is het ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk, om dit vervolgens uit te dragen door middel van passende – en het liefst structurele en zichtbare –arbeidsmarktcommunicatie. Het is dus een continu proces van het creëren van een goede werkplek en deze vervolgens te promoten bij het talent dat je organisatie nodig heeft om haar doelstellingen te bereiken. Kortom, hoe laat je zien wat je in huis hebt?
Waarom is employer branding belangrijk?
Organisaties met een sterk employer brand zijn zowel beter in het werven van talent voor hun organisatie, als het behouden van medewerkers. Daarnaast draagt een sterk werkgeversmerk bij aan de reputatie van je organisatie. Dit geldt voor alle organisaties – groot en klein – die nu en/of in de toekomst met mensen werken.
Wat is de eerste stap binnen employer branding?
Sterke arbeidsmarktcommunicatie begint bij het ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk, ook wel een employer value proposition (EVP) genoemd. Door middel van intern en extern onderzoek achterhalen we wat jou als organisatie uniek maakt.
Hoe worden de employer branding activiteiten meetbaar gemaakt?
Alles wat wij doen is data gedreven. Wij ondersteunen onze klanten in het zichtbaar maken van de impact die de employer branding activiteiten hebben. Van het ontwikkelen van website rapportages tot het analyseren van campagnes.
Welke diensten verlenen jullie op het gebied van employer branding?
Wij ondersteunen onze klanten met de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van employer branding. Van het ontwikkelen van een EVP (employer value proposition), het ontwerpen van een werken-bij site tot het ontwikkelen van (online) campagnes zoals een merk-of doelgroepcampagne.