Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
BEREIK JOUW DOELGROEP

Arbeidsmarktcommunicatie

strategieënDe manier waarop je als organisatie communiceert met bestaand en toekomstig talent. Dát wordt steeds belangrijker in de huidige arbeidsmarkt. Daarom ondersteunen wij onze klanten niet alleen op het gebied van recruitment, maar ook in arbeidsmarktcommunicatie. Dit doen we graag in de volle breedte: van het ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk tot het maken van een werken-bij site.

Employer branding
Een sterk werkgeversmerk

Employer branding

Goed nieuws. Iedere organisatie is uniek. En daardoor in staat om zich te onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven. Bij het ontwikkelen van een employer branding strategie is dat precies wat we doen. We kijken wat jouw organisatie uniek maakt én hoe we dit vervolgens het beste kunnen communiceren.

Lees verder
CREËREN VAN IMPACT

Recruitment
marketing

Als recruitment businesspartner ontzorgen wij onze klanten op het gebied van recruitment marketing. Van het creëren van de perfecte vacaturetekst en de media-inkoop tot aan de optimalisatie van de campagne. We zetten recruitment marketing in om op efficiënte wijze vacatures in te vullen. Tegelijkertijd creëren we hiermee een positieve impact op het merk van onze klanten.

Lees verder
EERSTE INDRUK

Werken-bij
website

Dit is waar potentieel talent in aanraking komt met je merk. En dus een belangrijke plek om een goede eerste indruk te maken. Wij ondersteunen onze klanten hierin. De websites die wij ontwikkelen komen in allerlei soorten en maten: van een op maat gemaakte website met de nieuwste functionaliteiten tot een meer basis ontwerp.

Lees verder
Veelgestelde vragen

Employer branding

Wat is employer branding?
Employer branding is het ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk, om dit vervolgens uit te dragen door middel van passende arbeidsmarktcommunicatie.
Waar kan succesvolle arbeidsmarktcommunicatie aan bijdragen?
Organisaties die op de juiste manier communiceren richting de arbeidsmarkt, zijn vaak succesvoller in het aantrekken van talent. Daarnaast helpt het bij het versterken van je employer brand en het verbeteren van de kwaliteit van sollicitanten. Om deze redenen draagt een goede strategie op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie bij aan een effectief HR-beleid.
Waarom is employer branding belangrijk?
Organisaties met een sterk employer brand zijn zowel beter in het werven van talent voor hun organisatie, als het behouden van medewerkers. Daarnaast draagt een sterk werkgeversmerk bij aan de reputatie van je organisatie.
Waarom is het verstandig om openstaande posities d.m.v. vacature marketing onder de aandacht te brengen?
Doordat de openstaande posities binnen je organisatie zichtbaar zijn op verschillende vacatureplatforms, social media en andere relevante kanalen, is het mogelijk om een grote groep actief en latent werkzoekenden te bereiken. Daarnaast draagt vacaturemarketing bij aan de bekendheid van je werkgeversmerk.
Hoe kan een mooie werken-bij site bijdragen aan je employer brand?
Een goed ontworpen werken-bij site kan bijdragen aan de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast is dit de plek waar je talent kennis kunt laten maken met wie jij als organisatie bent en waar je voor staat. Op deze manier vergroot je de kans dat sollicitanten die goed aansluiten bij jouw bedrijfscultuur, geïnteresseerd zijn in een rol binnen jouw organisatie.