Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
EEN WERKGEVER OM VAN TE HOUDEN

EMPLOYER BRANDING

Structureel zichtbaar Structureel zichtbaar
Structureel zichtbaar 100% in uw naam
Structureel zichtbaar Sterke positionering

Wij maken de juiste vertaling van wie je bent als werkgever naar hét merk waarvoor je wil werken. We gaan hiervoor aan de slag met jouw employer brand en vertalen dit naar jouw ideale doelgroep. Heb je altijd al willen weten hoe je het juiste talent aantrekt en verbindt met jouw werkgeversmerk?  

Employer Branding
WAAROM AANWERVING UITBESTEDEN?

ELKE WERKGEVER VERDIENT AANDACHT

Goed nieuws. Elke organisatie is uniek en kan zich dus onderscheiden van andere bedrijven. Dat is wat we doen als we een werkgeversimago ontwikkelen: kijken waarom talenten voor uw organisatie kiezen. Aan de hand van de geschikte arbeidscommunicatie communiceren we dit dan naar de geschikte doelgroep. Het resultaat? Een sterke positionering van uw werkgeversimago.

 

Als zakelijke aanwervingspartner nemen wij u de Employer Branding uit handen, of u nu een grote of kleine organisatie bent. Zo krijgt u als werkgever de aandacht die u verdient en komt u in contact met de geschikte talenten.

DE VOORDELEN

WE FACILITATE YOUR GROWTH

Zichtbaarheid
Zichtbaarheid

Wie bent u als organisatie en waar staat u voor? Die boodschap verspreiden wij consistent via de relevante communicatiekanalen. Zo is uw organisatie zichtbaar voor potentiële talenten.

100% in uw naam
100% in uw naam

Alle content die we ontwikkelen, publiceren we in naam van onze klanten en met de juiste uitstraling. Zo ontwikkelen we uw werkgeversimago.

Een voorkeurspositie creëren
Een voorkeurspositie creëren

Zichtbaar zijn bij de juiste doelgroep, op het juiste moment en met de juiste boodschap. Met een sterke werkgeversimagostrategie kunt u als organisatie een voorkeurspositie realiseren ten opzichte van uw grootste concurrenten.

Talent behouden
Talent behouden

Employer Branding is niet alleen een manier om talenten aan te trekken. Een sterk werkgeversimago draagt ook bij aan het behoud van uw werknemers. Een goed werkgeversimago zorgt ervoor dat werknemers met trots voor uw organisatie werken.

Bouwen aan een sterk werkgeversimago

RECRUITMENT KAN OOK ANDERS

Wij zijn de meest ervaren speler op de markt met bewezen solide ervaring, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn al meer dan 20 jaar de RPO-partner voor verschillende organisaties en sectoren in de Benelux.

 

Door een sterk werkgeversimago te ontwikkelen helpen we organisaties een voorkeursmerk te worden bij die doelgroepen die er voor hen toe doen. Door op het juiste moment op de juiste plaats te zijn, maken we de connectie met de benodigde talenten.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
Securitas
Miele
ANWB
Bruynzeel Keukens
Nutreco
Nederlandse Loterij
VGZ Zorgverzekeringen
Odido
Unit-t
Remeha
VEELGESTELDE VRAGEN

Misschien vindt u het hier

Wat is Employer Branding
Employer branding is het ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk, om dit vervolgens uit te dragen door middel van passende arbeidsmarktcommunicatie.
Waarom is employer branding belangrijk?
Organisaties met een sterk employer brand zijn zowel beter in het werven van talent voor hun organisatie, als het behouden van medewerkers. Daarnaast draagt een sterk werkgeversmerk bij aan de reputatie van je organisatie.
Wat is de eerste stap binnen employer branding?
Sterke arbeidsmarktcommunicatie begint bij het ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk, ook wel een employer value proposition (EVP) genoemd. Door middel van intern en extern onderzoek achterhalen we wat jou als organisatie uniek maakt.
Het meten van de employer branding activiteiten. Hoe kan ik dat het beste doen?
Wij ondersteunen onze klanten in het zichtbaar maken van de impact die de employer branding activiteiten hebben. Van het ontwikkelen van website rapportages tot het analyseren van campagnes.
Welke diensten verlenen jullie op het gebied van employer branding?
Wij ondersteunen onze klanten met de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van employer branding. Van het ontwikkelen van een EVP (employer value proposition) en het ontwerpen van een werken-bij site tot het ontwikkelen van (online) campagnes.