Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
Grip op alle vraag naar arbeid

TOTAL TALENT ACQUISITION

Kostenbesparend Kostenbesparend
Kostenbesparend Eén aanspreekpunt
Kostenbesparend 24/7 inzicht
We zijn het eens dat mensen van groot belang zijn voor de groei en het succes van jouw organisatie en daarom investeer je in een geïntegreerd recruitmentbeleid. Met Total Talent Acquisition kies je voor de volledige ontzorging en ben je altijd voorbereid op veranderingen in de arbeidsmarkt. Zo haal je het juiste talent op het juiste moment in de meest relevante contractvorm binnen. Dat wil jij toch ook?
Total Talent Acquisition
Eén centrale plek

total talent acquisition

Wij vormen één centraal punt waar alle arbeidsvragen binnenkomen. Die vragen vullen wij op de beste manier in op basis van uw strategische personeelsplanning. Vast, flexibel of tijdelijk. Daarbij houden we rekening met de wet- en regelgeving en de mogelijkheden van de verschillende arbeidsvormen.

 

Ons TTA-team bestaat uit verschillende deskundigen, waaronder rekruteerders, marketeers en deskundigen op het vlak van HR-wetgeving. Wij nemen u het juiste talent vinden helemaal uit handen en zorgen voor een sterk werkgeversimago onder alle doelgroepen. Op het vlak van aanwerving kunt u uitgaan van goede zichtbaarheid.

DE VOORDELEN

WE FACILITATE YOUR GROWTH

Inzicht in uw totale arbeidscapaciteit
Inzicht in uw totale arbeidscapaciteit

Met onze slimme tools hebt u 24/7 inzicht in de voortgang van uw aanwerving van vaste en flexibele krachten en de bijhorende kosten.

Eén centraal punt voor alle arbeidsvragen
Eén centraal punt voor alle arbeidsvragen

Bij het TTA-team kunt u terecht voor uw vaste en flexibele werkgeversimago. Eenvoudig, snel en zorgeloos.

Gegarandeerd besparen
Gegarandeerd besparen

TTA garandeert dat u bespaart. Samen met u maken wij de bedrijfscasus en volgen de beoogde besparing op.

Uw werkgeversimago versterken
Uw werkgeversimago versterken

Met doeltreffende arbeidsmarktcommunicatie creëren we een sterk werkgeversimago bij de vaste en flexibele populatie.

TTA VIA EN HR SOLUTION

Aanwerving, maar dan anders

Al meer dan 20 jaar zijn wij de aanwervingspartner voor verschillende organisaties en sectoren. Organisaties die ook geloven dat aanwerving anders kan en een strategische plek verdient.

 

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van Total Talent Acquisition. Al vele jaren bieden wij organisaties deze totaaloplossing aan. De focus ligt daarbij op kwaliteit, eenvoud, overzicht en besparing. Zo bieden wij een proces op maat waarin alle arbeidsstromen worden beheerd en inzichtelijk zijn.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
Unit-t
Bruynzeel Keukens
Nutreco
Miele
Odido
VGZ Zorgverzekeringen
Nederlandse Loterij
ANWB
Securitas
Remeha
VEELGESTELDE VRAGEN

Misschien vindt u het hier

Wat is TTA
Total Talent Acquisition is een integrale benadering van de hele capaciteitsvraag van de organisatie. Door deze totale aanpak maakt het niet uit of iemand vast in dienst komt of als flexibel kracht wordt ingezet omdat de focus ligt op het koppelen van vraag en aanbod van werk.
Hoe werkt Total Talent Acquisition – TTA?
Wij richten op locatie een resourcingscenter in, waar alle vraag naar arbeid binnenkomt. Of het nu om een vaste medewerker gaat, een interimmer of een uitzendkracht: één contactpersoon voor de hiringmanager. Onze recruiters werken vanuit jouw naam ter versterking van jouw brand. Op basis van het strategisch recruitmentplan en bijbehorende competenties, vullen wij deze vraag op de beste en meest kosten efficiënte manier in. Rekening houdend met de wet en regelgeving omtrent de verschillende arbeidsvormen. Het hele proces is meetbaar en transparant en geeft jou 24/7 inzicht in de totale werving.
Waarom kiezen voor Total Talen Acquistion -TTA?
De toenemende flexibilisering van de arbeidsmarkt is een feit. Het is belangrijk voor een organisatie om aantrekkelijk te blijven voor alle verschillende doelgroepen. Door Total Talent Acquisition versterk je je marktpositie onder de vaste en flexibele doelgroep en vind je het talent wat je nodig hebt ongeacht de contractvorm. Volledige ontzorging van de lijn en een single point of contact voor alle vraag naar arbeid.