Zorgeloos beheer van tijdelijk personeel

MANAGED SERVICE PROVIDER (MSP)

Besparing Besparing
Besparing In uw naam
Besparing 24/7 inzicht

Wij nemen u de aanwerving van tijdelijk personeel uit handen (interim en gedetacheerd). Net zoals voor al onze RPO-oplossingen werken wij geheel in naam van uw organisatie om uw werkgeversimago te versterken en beheren wij het hele proces.

Managed Service Provider
TIJDELIJK PERSONEEL BEHEREN

AANWERVING IS EEN SPECIALITEIT

Als uw MSP beheren wij de hele aanwerving, selectie en het tijdelijk personeel (interim en gedetacheerd). Wij verzorgen alle personeelsaanvragen, contact met de leveranciers en administratie en budgetbewaking. Zo krijgt u grip op externe aanwerving en verbinden we de diensten HR en Inkoop met elkaar.

 

Onze belangrijkste doelen? De beste match realiseren en aantrekkelijke besparingen en naleving boeken.

DE VOORDELEN

WE FACILITATE YOUR GROWTH

Gegarandeerd besparen
Gegarandeerd besparen

Wij nemen de touwtjes volledig in handen, waardoor uw organisatie minder afhankelijk wordt van externe leveranciers. Zo kunnen wij een besparing garanderen.

Een totaaloplossing voor externe aanwerving
Een totaaloplossing voor externe aanwerving

Met een MSP hebt u een totaaloplossing voor externe aanwerving. Dat begint bij het bedrijfscontact, het opstarten van arbeidsmarktcommunicatie en contact met de externe leveranciers tot aan het juridisch en administratief beheer.

24/ 7 inzicht in uw totale arbeidscapaciteit
24/ 7 inzicht in uw totale arbeidscapaciteit

Met een MSP hebt u 24/7 inzicht in uw totale externe aanwerving. Zo weet u altijd wie er voor u werkt, voor hoelang en hoeveel dat kost.

Een sterke marktpositie bij de flexibele doelgroep
Een sterke marktpositie bij de flexibele doelgroep

Door ons concept hebt u een sterk werkgeversimago bij de gevraagde doelgroep. Zo kunnen zij u makkelijker vinden en worden vacatures beter en sneller ingevuld.

MSP VIA EN HR SOLUTION

Aanwerving, maar dan anders

Al meer dan 20 jaar zijn wij de aanwervingspartner voor verschillende organisaties en sectoren. Organisaties die ook geloven dat aanwerving anders kan en een strategische plek verdient.

 

Met onze MSP-oplossing hebt u grip op de externe aanwerving. Met een dashboard in real-time hebt u 24/7 inzicht in uw hele externe populatie en de bijhorende informatie, bijv. contractduur en kosten. Wij bieden u ook inzicht in markttarieven en de besparingen die wij hebben gerealiseerd.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
VEELGESTELDE VRAGEN

Misschien vindt u het hier

Wat is MSP?
Organisaties die met ons geloven dat recruitment anders kan en een strategische plek verdient. Een Managed Service Provider is een een dienstverlening waarbij de klant volledig wordt ontzorgd op het gebied van externe inhuur.
Hoe werkt een MSP?
Wij richten een inhuurdesk in op locatie bij de klant met 1 of meerdere consultants/recruiters en faciliteren alle benodigde tools. Ons team op het hoofdkantoor geeft de administratieve en juridische ondersteuning.
Waarom kiezen voor een MSP?
Wil je 24/7 inzicht in en grip op flexibele inhuur, kostenbesparing en risicobeheersing? Kies dan voor een MSP.