EEN PLEK OM TE TONEN WAT U IN HUIS HEBT

VACATUREWEBSITE

Sterk ontwerp Sterk ontwerp
Sterk ontwerp Wervende teksten
Sterk ontwerp Flexibel template

Op de vacaturewebsite kunt u tonen wat u als organisatie in huis hebt. Als zakelijke aanwervingspartner nemen wij dit volledig over van onze klanten. Wij ontwikkelen de teksten, het ontwerp en nemen de ontwikkeling op ons. Het doel: een vacaturewebsite creëren die perfect toont waarvoor u staat.

Werken-bij website
Uw werkgeversverhaal

Met een passende vormgeving

Vacaturetemplate

De kracht van een boodschap zit hem gewoonlijk in de eenvoud. Daarom ontwikkelen we voor onze klanten vacaturewebsites op basis van ons template: een ontwerp met alle pagina’s en functies die nodig zijn om uw werkgeversimago uit te dragen. Van een blogpagina tot een vacaturepagina met filtermogelijkheid.

 

Vacaturewebsite op maat

Een vacaturewebsite op maat toont precies wat uw organisatie te bieden heeft aan potentiële talenten. We bouwen de website van nul op, te beginnen bij een doelgroep- en organisatie-onderzoek. Dat vertalen we in een website met de juiste indeling, inhoud en het juiste ontwerp om potentiële talenten warm te maken. De website bevat links op maat, chatbotintegraties en de mogelijkheid tot verschillende soorten content.

DE VOORDELEN

WE FACILITATE YOUR GROWTH

Zichtbaarheid
Zichtbaarheid

Een afzonderlijke website, volledig gericht op wie u bent als werkgever, bevordert de zichtbaarheid van uw organisatie. Hier worden potentiële talenten warm gemaakt voor uw organisatie.

Candidate journey
Candidate journey

Een goed ontworpen vacaturewebsite heeft een positieve invloed op het traject van de kandidaat. Hier krijgen potentiële talenten meer informatie over uw merk en kunnen ze in contact treden met een rekruteerder.

Rapportages
Rapportages

Hoe makkelijk vindt men uw website? Bezoeken de juiste doelgroepen hem? Welke content wordt het meest gelezen of bekeken? Onze rapportages bieden de juiste inzichten voor eventuele optimalisaties.

Optimalisaties
Optimalisaties

Organisaties zijn onophoudelijk in beweging. Dus zijn onze vacaturewebsites dat ook. Op basis van rapportages optimaliseren we deze op doorlopende basis. Zo past uw website goed bij wat talenten verwachten van een vacaturewebsite.

Bouwen aan een sterk werkgeversimago

Aanwerving, maar dan anders

Wij zijn de meest ervaren speler op de markt met bewezen solide ervaring, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn al meer dan 20 jaar de RPO-partner voor verschillende organisaties en sectoren in de Benelux.

 

Door een sterk werkgeversimago te ontwikkelen helpen we organisaties een voorkeursmerk te worden bij die doelgroepen die er voor hen toe doen. Door op het juiste moment op de juiste plaats te zijn, maken we de connectie met de benodigde talenten.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
Miele
ANWB
Nederlandse Loterij
Bruynzeel Keukens
VGZ Zorgverzekeringen
Securitas
Nutreco
Odido
Unit-t
Remeha
VEELGESTELDE VRAGEN

Misschien vindt u het hier

Hoe kan een mooie werken-bij site bijdragen aan je employer brand?
Een goed ontworpen werken-bij site kan bijdragen aan de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast is dit de plek waar je talent kennis kunt laten maken met wie jij als organisatie bent en waar je voor staat. Op deze manier vergroot je de kans dat sollicitanten die goed aansluiten bij jouw bedrijfscultuur, geïnteresseerd zijn in een rol binnen jouw organisatie.
Hoe zorgen jullie ervoor dat de website aansluit bij wat de gebruiker zoekt?
Wij nemen interviews af met de doelgroep om de wensen en het gedrag van de gebruiker te onderzoeken.
Begeleiden jullie je klanten ook in het ontwikkelen van content voor op de werken-bij site?
Dat doen wij zeker! In samenwerking met onze klanten ontwikkelen we content passend bij de doelgroep en het werkgeversmerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blogcontent of video content.