Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
EEN PLEK OM TE TONEN WAT U IN HUIS HEBT

VACATUREWEBSITE

Sterk ontwerp Sterk ontwerp
Sterk ontwerp Wervende teksten
Sterk ontwerp Flexibel template

Op de vacaturewebsite kunt u tonen wat u als organisatie in huis hebt. Als zakelijke aanwervingspartner nemen wij dit volledig over van onze klanten. Wij ontwikkelen de teksten, het ontwerp en nemen de ontwikkeling op ons. Het doel: een vacaturewebsite creëren die perfect toont waarvoor u staat.

Werken-bij website
Uw werkgeversverhaal

Met een passende vormgeving

Vacaturetemplate

De kracht van een boodschap zit hem gewoonlijk in de eenvoud. Daarom ontwikkelen we voor onze klanten vacaturewebsites op basis van ons template: een ontwerp met alle pagina’s en functies die nodig zijn om uw werkgeversimago uit te dragen. Van een blogpagina tot een vacaturepagina met filtermogelijkheid.

 

Vacaturewebsite op maat

Een vacaturewebsite op maat toont precies wat uw organisatie te bieden heeft aan potentiële talenten. We bouwen de website van nul op, te beginnen bij een doelgroep- en organisatie-onderzoek. Dat vertalen we in een website met de juiste indeling, inhoud en het juiste ontwerp om potentiële talenten warm te maken. De website bevat links op maat, chatbotintegraties en de mogelijkheid tot verschillende soorten content.

DE VOORDELEN

WE FACILITATE YOUR GROWTH

Zichtbaarheid
Zichtbaarheid

Een afzonderlijke website, volledig gericht op wie u bent als werkgever, bevordert de zichtbaarheid van uw organisatie. Hier worden potentiële talenten warm gemaakt voor uw organisatie.

Candidate journey
Candidate journey

Een goed ontworpen vacaturewebsite heeft een positieve invloed op het traject van de kandidaat. Hier krijgen potentiële talenten meer informatie over uw merk en kunnen ze in contact treden met een rekruteerder.

Rapportages
Rapportages

Hoe makkelijk vindt men uw website? Bezoeken de juiste doelgroepen hem? Welke content wordt het meest gelezen of bekeken? Onze rapportages bieden de juiste inzichten voor eventuele optimalisaties.

Optimalisaties
Optimalisaties

Organisaties zijn onophoudelijk in beweging. Dus zijn onze vacaturewebsites dat ook. Op basis van rapportages optimaliseren we deze op doorlopende basis. Zo past uw website goed bij wat talenten verwachten van een vacaturewebsite.

Bouwen aan een sterk werkgeversimago

Aanwerving, maar dan anders

Wij zijn de meest ervaren speler op de markt met bewezen solide ervaring, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn al meer dan 20 jaar de RPO-partner voor verschillende organisaties en sectoren in de Benelux.

 

Door een sterk werkgeversimago te ontwikkelen helpen we organisaties een voorkeursmerk te worden bij die doelgroepen die er voor hen toe doen. Door op het juiste moment op de juiste plaats te zijn, maken we de connectie met de benodigde talenten.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
ANWB
VGZ Zorgverzekeringen
Miele
Unit-t
Nutreco
Bruynzeel Keukens
Securitas
Remeha
Odido
Nederlandse Loterij
VEELGESTELDE VRAGEN

Misschien vindt u het hier

Wat is een werken-bij website?
Wat is een werken-bij website? Een werken-bij website is een website specifiek gericht op de arbeidsmarkt en bedoeld om informatie te verstrekken over werkgelegenheid binnen die organisatie. Het dient als een centraal punt voor kandidaten die op zoek zijn naar werk-of carrièregerelateerde informatie over de organisatie.
Waarom is een werken-bij website belangrijk?
Een goede werken-bij website is dé plek waar talent kennis kan maken met de organisatie, hoe klein of groot je organisatie ook is. Op deze manier kan het talent kennis maken met de cultuur, bedrijfswaarden en de vacatures. Een werken-bij website is ook de plek om de candidate journey volledig in de hand te houden.
Hoe zorgen jullie ervoor dat de website aansluit bij wat de gebruiker zoekt?
Wij nemen interviews af met de doelgroep om de wensen en het gedrag van de gebruiker te onderzoeken.
Maken jullie ook de content voor de werken-bij website?
Ons inhouse team arbeidsmarktcommunicatie kan ondersteunen bij alle vormen van content. Denk hierbij aan copy, video, fotografie, podcasts, etc. De content sluit altijd aan bij de wervingsdoelgroepen van de organisatie. Om de website vervolgens kenbaar te maken bij de ideale doelgroep kunnen wij ook ondersteunen in het maken van content.Ook hier kunnen wij de juiste content voor maken. Deze content kan aan de basis staan van online campagnes die wij draaien om verkeer naar de website te generen. Ons inhouse arbeidsmarktcommunicatie team kan ondersteunen bij alle vormen van content. Content om de werken-bij website mee te vullen en content om de werken-bij website kenbaar te maken bij de ideale doelgroep van de organisatie. Denk hierbij aan copy, video, fotografie, podcasts etc. Deze content is altijd op maat, passend bij de wervingsdoelgroepen van de organisatie. Content kan aan de basis staan van onlinecampagnes (hyperlink interne website) om verkeer naar de website te genereren.
Welke diensten verlenen jullie op het gebied van werken-bij websites?
Wij leveren maatwerk waarbij we verschillende oplossingen bieden afhankelijk van de wensen van de organisatie. We ontwikkelen maatwerk websites maar ook een werken-bij template waar met een korte doorlooptijd een toekomstgerichte werken-bij websitestaat. Onze werken-bij websites kunnen we koppelen met nagenoeg alle ATS-systemen