HALLO, WIJ ZIJN EN HR SOLUTIONS

Wij zijn aanwervingsdeskundigen

EN HR solutions is al meer dan 20 jaar de aanwervingspartner van vele organisaties in verschillende sectoren, nationaal en internationaal. Wij hebben alle soorten expertise in huis om uw aanwerving te versterken. Zo vindt u het beste talent op het juiste moment.

Sinds 2020 maken we deel uit van Select Group

ONS UITGANGSPUNT

Wij geloven dat aanwerving anders kan

Met onze oplossingen versterken wij uw aanwervingsproces. Zo vindt u ook in deze krappe arbeidsmarkt de mensen die u zoekt.

Wij geloven dat aanwerving anders kan. Beter, slimmer en origineler.

Wij hebben al veel organisaties kunnen helpen. Wij streven naar langdurige samenwerking op basis van een echt partnerschap.

Een team van meer dan 100 Strong Originals
0
Gezamenlijk hebben wij meer dan 300 jaar ervaring!
0
Wij zijn dé nummer één RPO dienst van Nederland.
#
0
Aanwerving is een specialiteit

Wij worden uw aanwervingspartner

Als het aankomt op RPO en arbeidsmarktcommunicatie is EN HR solutions de meest ervaren aanbieder op de markt. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in verschillende organisaties en sectoren. Sinds 2020 maken we deel uit van Select Group.

Wij staan dicht bij de klant. Korte lijnen, openheid en transparantie zijn de kenmerken van onze partnerschap. Wij werken vanuit gezamenlijke doelen en verbinding. Elke dag opnieuw.

Onze Strong Originals

Maak kennis met onze Strong Originals.

Onze Strong Originals nemen hun verantwoordelijkheid en richten zich op samenwerking op basis van verbinding. Wij richten ons op de toekomst met een oplossingsgerichte en verrassende aanpak.