Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
RECRUITMENT IS EEN VAK

RECRUITMENT Consultancy

Wij geloven dat recruitment anders kan. Wij bieden organisaties ondersteuning bij het optimaliseren van hun recruitment. Onze jarenlange ervaring bij veel verschillende bedrijven, nemen wij mee in de specifieke consultancy voor jouw organisatie.

Recruitment trainingen
CONSULTANCY

Recruitment trainingen

Wij trainen jou in de expertise die jij nodig hebt in jouw organisatie. Voor jezelf, het team of andere stakeholders. Op ieder onderdeel van het recruitmentproces kunnen wij onderesteuning bieden. Denk aan bijvoorbeeld sourcingstechnieken, bias-vrij interviewen of stakeholdermanagement. Wat je vraag ook is wij helpen jou graag.

Lees verder
CONSULTANCY

Recruitment
scan

Met onze recruitmentscan geven wij jou nieuwe en andere inzichten voor een toekomstbestendige recruitmentstrategie.

Lees verder
CONSULTANCY

Diversiteit & Inclusie (D&I)

Wij helpen jouw organisatie bij het implementeren van een inclusiever werving en selectiebeleid. Zo krijgt elke kandidaat een eerlijke kans en werk jij aan een organisatie die gelooft in de meerwaarde van diversiteit binnen teams.

Lees verder
Veelgestelde vragen

Consultancy

Hoe ziet de ideale candidate journey eruit?
Iedere organisatie en iedere doelgroep is anders. De candidate journey dient dan ook ontworpen te worden vanuit de visie van de kandidaat. Onze consultants kunnen jullie helpen om de candidate journey zo te ontwerpen dat deze past bij jouw organisatie en doelgroep. Hierin worden onder andere gekeken naar alle verschillende aspecten van de journey.
Hoe kan ik het juiste talent uit de markt halen?
In de huidige gespannen en veranderende arbeidsmarkt is het aantrekken van het juiste talent voor jouw organisatie een uitdaging. Onze consultants helpen jou om dit talent aan te trekken vanuit data en 20 jaar kennis en ervaring. Onze consultants kunnen helpen met:
  • Het definiëren van de zoekcriteria. organisatie?
  • Het kiezen van de juiste wervingskanalen.
  • Het schrijven van aantrekkelijke, inclusieve vacatures
  • Het opstellen van een sourcingstrategie.
Hoe zorg ik voor een goede arbeidsmarktcommunicatiestrategie?
Een arbeidsmarketingcommunicatiestrategie is van cruciaal belang om de juiste kandidaten aan te trekken én te behouden voor een organisatie. Een goede arbeidsmarktcommunicatiestrategie vereist tijd, planning en doorlopende inspanningen om te blijven evolueren en je aan te blijven passen aan de veranderende behoeften van kandidaten op de arbeidsmarkt. Onze consultants helpen hierbij graag.
Hoe geef ik Recruitment Businesspartnership vorm?
Recruitment is een strategisch onderdeel van iedere organisatie bij het aantrekken en werven van talent. Bij Recruitment Businesspartnership staat het gesprek, over de invloed van instroom op de organisatiedoelstellingen, risico’s en knelpunten, centraal. Onze consultants kunnen adviseren en helpen bij alle onderdelen die belangrijk zijn in Recruitment Businesspartnership.
Wat komt er allemaal bij een ATS implementatie kijken?
Het implementeren van een ATS (Applicant Tracking System) is een belangrijk onderdeel voor het stroomlijnen en verbeteren van het wervingsproces binnen een organisatie. Onze consultants helpen bij de keuze van de ATS, het implementeren daarvan en het trainen van het recruitment team en vacature houders.