RPO Recruitment

Aanwerving uitbesteden

Met RPO vindt u het juiste talent, bent u zeker van een proactief aanwervingsproces, maakt u minder kosten en bouwt u structureel aan uw werkgeversimago.

Aanwerving uitbesteden
Arbeidsmarktcommunicatie

Communiceren met talent

Hoe communiceert u als organisatie met huidige en toekomstige werknemers? Gezien de krappe arbeidsmarkt wordt dat steeds belangrijker. Wij ondersteunen onze klanten op het gebied van aanwerving en in arbeidsmarktcommunicatie.

Communiceren met talent
CONSULTANCY

ADVIES EN ONTWIKKELING

Samen met de verschillende belanghebbenden in uw organisatie analyseren we het aanwervingsproces en optimaliseren het waar nodig.

ADVIES EN ONTWIKKELING
Arbeidsmarktcommunicatie AMC
Consultancy Consultancy
DE MEERWAARDE DIE WIJ U BIEDEN
Uw aanwervingspartner

DE MEERWAARDE DIE WIJ U BIEDEN

Beschikken over de juiste mensen is onontbeerlijk voor de groei en het succes van een organisatie. Wij helpen u om op het juiste moment het gewenste talent met de meest relevante contractvorm aan te trekken. Met onze expertise en ervaring kunt u er zeker van zijn dat een geschikte oplossing wordt gevonden voor elk deel van het aanwervingsproces.

Over ons
Een team van meer dan 100 Strong Originals.
0
Samen hebben we meer dan 300 jaar ervaring.
0
Wij zijn de leidende RPO-dienst van Nederland.
#
0
Samen aan de slag
Wat wij doen als uw partner
icon
Het werkgeversimago versterken

Wij gaan in uw schoenen staan en doen alles in uw naam. Zo versterken we het werkgeversimago van uw organisatie en maakt u het verschil op de arbeidsmarkt. Dat doen we voor eender welke organisatie: groot of klein, en in elke sector.

icon
Alle oplossingen op één plek

Wij zijn de zakelijke aanwervingspartner met alle expertise om vaste, flexibele en tijdelijke werknemers aan te werven. Dit omvat sourcing, arbeidsmarktcommunicatie en uiteraard ook de aanwerving zelf, zowel nationaal als internationaal.

icon
De beste match vinden

Wij blijven de klantvraag voor en nemen proactief actie. Dat doen we door naar uw behoefte te kijken en deze te vertalen in marktontwikkelingen. Zo maken we aanwerving een strategisch onderdeel van uw organisatie.

RPO, TTA & MSP
RPO recruitment

RPO, TTA & MSP

Wij nemen (een deel van) het aanwervingsproces van u over. Wij werken in uw naam, maar vinden het talent waarnaar u op zoek bent en met de contractvorm die u wenst. Wilt u ook een datagestuurd, proactief en transparant proces?

Lees verder
Arbeidsmarktcommunicatie

Bouwen aan uw
imago

Hoe u als organisatie met bestaand en toekomstig talent communiceert wordt in de huidige arbeidsmarkt steeds belangrijker. Daarom ondersteunen wij klanten in hun arbeidsmarktcommunicatie, in alle betekenissen van dat woord.

Lees verder
Bouwen aan uw </br> imago
Analyse, advies en bijscholing
Consultancy

Analyse, advies en bijscholing

In de huidige markt moet u zichtbaar zijn en een sterk aanwervingsproces hebben. Dat vraagt om verschillende soorten expertise. Onze deskundigen helpen u bij de analyse, optimalisatie en innovatie van uw aanwerving en arbeidsmarktcommunicatie.

Lees verder
Klanten case

Hoe Zorgcentra Meerlanden verpleegkundigen enthous...

Esther vertelt: “We zijn een kleine organisatie met een kleine staf. Het werven van zorgmedewerkers heeft de afgelopen jaren een steeds grotere prioriteit gekregen. We merkten dat er specifieke kennis nodig was, waar wij zelf niet (voldoende) over beschikten. Daarnaast ontbrak het ons ook aan de...

Hoe Zorgcentra Meerlanden verpleegkundigen enthousiasmeert én werft voor de ouderenzorg
Klanten case

Mensen willen graag een werkgever die bij hen past

Laten zien wie je bent Sylvia werkt nu bijna vijf jaar bij De Hooge Waerder. Destijds was zij op zoek naar een werkgever waar zij met professionals kon werken. Een organisatie waar er hard gewerkt wordt maar er ook gelachen wordt. Dat heeft zij hier gevonden. In haar zoektocht naar nieuw talent, ...

Mensen willen graag een werkgever die bij hen past
1 / 2
Wij zijn recruitment partner van o.a.
Over ons

Wij zijn strong originals

EN HR solutions is een aanwervingspartner, opgericht in 2002. Wij zorgen voor uw aanwerving en geloven in de kracht van aanwerving en marketing. Als ervaren (RPO)-speler in de Benelux helpen wij organisaties groeien door het juiste talent voor hen te vinden. Sinds 2020 zijn we deel van Select Group.

Tjesca