AANWERVING UITBESTEDEN

RECRUITMENT PROCESS OUTSOURCING

Altijd maatwerk Altijd maatwerk
Altijd maatwerk Proactief en datagestuurd
Altijd maatwerk In uw naam
RPO is het (deels) uitbesteden van uw aanwerving. met een team van deskundigen die als onderdeel van uw organisatie werken. Het doel: de juiste mensen vinden, structureel of per project.
Recruitment Outsourcing
WAAROM AANWERVING UITBESTEDEN?

Recruitment Proces Outsourcing

Aanwerving is een specialiteit, waarbij focus en expertise nodig is in een veranderlijke markt. De verhouding tussen vraag en aanbod, het soort werk, technologische ontwikkelingen, veranderende wetgeving en andere trends, wij vertalen die ontwikkelingen in een effectief aanwervingsproces. Zo vindt u altijd de juiste werknemers, nu en in de toekomst.

 

Wij vormen een RPO-team dat bestaat uit verschillende deskundigen die bij uw unieke doelen en aanwervingsvraag passen.

DE VOORDELEN

WE FACILITATE YOUR GROWTH

Een proactief en datagestuurd aanwervingsproces
Een proactief en datagestuurd aanwervingsproces

Wij reageren niet, wij anticiperen. Zo vinden wij op het juiste moment uw talent. Ons aanwervingsproces is meetbaar en is gekoppeld aan KPI’s. Kwalitatief en kwantitatief.

Expertise
Expertise

Een effectief aanwervingsproces vraagt om verschillende soorten expertise. Wij bieden een complete oplossing en hebben alle soorten expertise in huis, op één plek.

Minder kosten, betaal voor resultaat
Minder kosten, betaal voor resultaat

Met een RPO bespaart u gegarandeerd op verschillende vlakken. Samen met u berekenen wij de besparing en volgen deze op.

Flexibiliteit en schaalbaarheid
Flexibiliteit en schaalbaarheid

Wij schalen capaciteit en middelen op en af. Bijvoorbeeld door extra rekruteerders in te zetten als de vraag toeneemt of een nieuwe campagne op te starten als de vraag verandert.

RPO VIA EN HR SOLUTION

Aanwerving, maar dan anders

Als het aankomt op RPO en arbeidsmarktcommunicatie is EN HR solutions de meest ervaren aanbieder op de markt. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in verschillende organisaties en sectoren. Sinds 2020 maken we deel uit van Select Group.

 

Als partners zorgen wij ervoor dat aanwerving in uw organisatie op een strategische plek komt te staan. Ons team van deskundigen werkt in uw naam om een proactief aanwervingsproces te implementeren en uw werkgeversimago te versterken.

 

Wij vormen een RPO-team dat bij uw unieke aanwervingsvraag past. Of het nu gaat om structurele aanwerving, aanwerving voor een project, arbeidsmarktcommunicatie, internationale aanwerving, vaste aanwerving, tijdelijke krachten, interimcontracten of een combinatie hiervan, wij passen ons aan de behoefte van uw organisatie aan.

 

Met RPO kunt u uitgaan van een proactief, datagestuurd aanwervingsproces. Zo haalt u op het juiste moment de beste mensen met de gewenste contractvorm binnen. Daarnaast bespaart u ook kosten, biedt het flexibiliteit en bouwt u structureel aan uw werkgeversimago.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
VEELGESTELDE VRAGEN

Misschien vindt u het hier

Wat is RPO?
RPO is een afkorting van Recruitment Process Outsourcing en betekent het uitbesteden van het recruitmentproces. Geheel of gedeeltelijk. Structureel of tijdelijk. Als onderdeel van jouw recruitment of HR afdeling werken wij vanuit jouw naam, ter versterking van jouw brand. Het vinden en vervolgens binnenhalen van het juiste personeel in een voortdurend veranderende markt vraagt om expertise en focus.
Hoe werkt RPO?
Als je ons inschakelt voor het uitbesteden van een of meerdere recruitmentvraagstukken, dan handelen we uitsluitend vanuit jouw merknaam.  Met kennis van de nieuwste marktontwikkelingen en mogelijkheden, bedenken wij een oplossing op maat. Een oplossing welke bijdraagt aan het vinden van het talent waar je naar op zoek bent.
Waarom kiezen voor RPO?
Kiezen voor RPO heeft verschillende voordelen afhankelijk van welk onderdeel je uitbesteed. In ieder geval versterken wij altijd jouw werkgeversmerk omdat wij werken uit jouw naam. Of het nu gaat om de capaciteit of de middelen die worden ingezet, je bent verzekerd van de juiste expertise die nodig is om jouw unieke recruitmentvraagstuk op te lossen.
Welke diensten verlenen jullie op het gebied van recruitment outsourcing?
Naast RPO is EN HR solutions ook gespecialiseerd in Total Talent Acquisition (TTA) en Managed Service Provider (MSP).
Kan ik ook een deel van het recruitmentproces uitbesteden?
Wij kunnen het gehele proces overnemen maar ook een gedeelte. Denk bijvoorbeeld aan een hybride constructie waarbij de RPO een onderdeel van jouw team is en de focus op een bepaalde doelgroep heeft. Of hulp bij een project waarvoor je binnen enkele maanden honderden mensen moet werven. Een nieuwe spot-on-website of een waanzinnige doelgroep campagne ? Wat je vraag ook is, wij ontzorgen je daar waar nodig.