MAAK UW REKRUTEERDERS BETER

Recruitment Trainingen

Alles op maat Alles op maat
Alles op maat Efficient
Alles op maat Outside-in blik
Aanwervingsbijscholingen zijn op uw behoeften afgestemd. Bijscholingen binnen het bedrijf of persoonlijke coaching, wij kijken samen met u wat het best is. Onze bijscholingen helpen u uw mogelijkheden te ontwikkelen en uw aanwerving de focus te bieden die ze verdient.
Recruitment Trainingen
Waarom een training?

Recruitment is een specialisme

Recruitment is niet iets wat je er zo maar even bij doet. Het succes van een organisatie staat of valt met de mensen die er werken. Belangrijk dus dat je de juiste mensen weet te werven en zorgt voor een candidate journey die zij verdienen.

Omdat recruitment om veel verschillende expertises vraagt is het een uitdaging om op al deze gebieden scherp te blijven. Een frisse outside-in blik, of andere hulp van buiten kunnen je helpen.

Als recruitmentspecialist nemen wij meer dan 20 jaar ervaring mee in onze hulp aan jou. Zo hoef jij, of je afdeling, niet alles zelf opnieuw uit te vinden maar maak je gebruik van onze expertise. Precies op dat gebied waar jij dat wilt.

DE VOORDELEN

We facilitate your growth

Outside-in blik
Outside-in blik

Al meer dan 20 jaar helpen wij organisatie met het optimaliseren van hun recruitment. Deze ervaring nemen wij mee in een frisse outside-in blik voor jouw organisatie.

Expertise
Expertise

Een goed recruitmentproces vraagt om verschillende expertises. Wij trainen jou in de expertise die jij nodig hebt in jouw organisatie. Voor jezelf of andere stakeholders. Sourcing skills verbeteren? Bias vrij interviewen? Wij helpen jou graag.

Flexibel
Flexibel

Wij trainen wanneer jij tijd hebt. Bij jou op locatie of elders. Grote of kleine groepen. Eenmalig of vaker. Alles kan en wordt volledig ingericht naar jouw voorkeuren.

Betere quality  of hire
Betere quality of hire

Een RPO levert jou de beste kandidaat op. Dit komt doordat onze recruiters op een uniforme manier werken in functie van jouw organisatie.

D&I VIA EN HR SOLUTIONS

Recruitment kan ook anders

Wij zijn de grootste RPO partij in de Benelux en handelen, ter versterking van jouw employer brand, altijd uit jouw naam.

Al meer dan 20 jaar zijn wij de recruitmentpartner van diverse organisaties in de Benelux. Deze ervaring nemen wij mee in de specifieke consultancy voor jouw organisatie.

Wij bieden organisaties ondersteuning bij het optimaliseren van recruitment. Of het nu gaat om analyse, advies, middelen, capaciteit of een combinatie van dit alles. Wij vinden de oplossing voor jouw vraagstuk.

Quote

Met EN HR solutions hebben wij onze recruitment processen op een professionele wijze geoutsourced en worden wij actief ondersteund in de employer branding. We werken professioneel samen op een open, eerlijke en constructieve manier. Geven elkaar feedback waar nodig.

Quote

Voor mij laat onze samenwerking met EN HR solutions een duidelijk partnerschap zien! De prettige maar vooral professionele samenwerking, ontzorgt ons niet alleen in onze recruitmentprocessen maar draagt ook bij aan een positieve branding en succesvolle invulling van onze vacatures

Quote

EN HR solutions maakt vast onderdeel uit van Coöperatie VGZ. De samenwerking gaat veel verder dan recruitment. Denk bv ook aan het versterken van de arbeidsmarktpositie van Coöperatie VGZ, interne doorstroom en het nog inclusiever maken van ons wervingssproces.

Quote

Dankzij een heldere en snelle communicatie met EN HR solutions weten we in deze lastige markt toch de juiste kandidaten te vinden.

Quote

Door onze RPO van EN HR solutions heeft recruitment binnen NLO altijd de focus die het verdient, weet je dat alle relevante ontwikkelingen in de branche worden vertaald naar jouw recruitmentproces en bouw je structureel aan je werkgeversmerk.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
Veelgestelde vragen over

Recruitment Trainingen

Hoe voer ik een goed sollicitatiegesprek?
Een goed sollicitatiegesprek is een sollicitatiegesprek waarin alle gesprekspartners gelijkwaardig aan het woord zijn geweest en waarop je als selecteur op een consistente manier beoordeeld of een kandidaat geschikt is voor een functie. Wij geloven dat dit het beste kan via een gestructureerd en meetbaar sollicitatiegesprek. Onze consultants trainen hier op.
Hoe zorg ik voor een bias-vrije selectie?
Om kandidaten op een bias-vrije manier te selecteren, zijn er een aantal essentiële  stappen in het proces die belangrijk zijn om nader te bekijken. Onze consultants trainen vacaturehouders, managers en anderen die veel sollicitatiegesprekken voeren op al deze stappen, waaronder het bias-vrij en competentie gericht interviewen.
Wat is een Sourcingstrategie?
Een Sourcingstrategie-training is een training die professionals leert hoe ze een effectieve sourcingstrategie kunnen ontwikkelen en implementeren om gekwalificeerde kandidaten te vinden voor openstaande vacatures. Sourcingstrategieën zijn de methoden en technieken die worden gebruikt om kandidaten te vinden en aan te trekken voor openstaande functies, zoals het gebruik van jobboards, social media platforms, netwerkevenementen en andere kanalen.
Wat is BOOLEAN?
Een boolean training is een training waarbij deelnemers leren hoe ze effectief gebruik kunnen maken van boolean zoekopdrachten Boolean training kan worden aangeboden als onderdeel van professionele ontwikkelingsprogramma's of online trainingen. Door te leren hoe ze effectief gebruik kunnen maken van boolean zoekopdrachten, kunnen deelnemers hun onderzoeksvaardigheden verbeteren en sneller relevante informatie vinden.