Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
BEREIK UW DOELGROEP

ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE

Hoe u als organisatie met bestaand en toekomstig talent communiceert wordt in de huidige arbeidsmarkt steeds belangrijker. Daarom ondersteunen wij onze klanten niet alleen op het gebied van aanwerving, maar ook in arbeidsmarktcommunicatie. Daarbij nemen we elk aspect in rekening: van het ontwikkelen van een sterk werkgeversimago tot het maken van een vacaturesite.

Employer branding
EEN STERK WERKGEVERSIMAGO

Employer branding

Goed nieuws. Elke organisatie is uniek en kan zich daardoor onderscheiden van andere bedrijven. Dat is ook precies wat wij doen wanneer we een werkgeversimagostrategie ontwikkelen. We bekijken wat uw organisatie uniek maakt en hoe we dat het best kunnen communiceren.

LEES VERDER
CREËREN VAN IMPACT

RECRUITMENT MARKETING

Als zakelijke aanwervingspartner nemen wij onze klanten de aanwervingsmarketing uit handen. Van de perfecte vacaturetekst schrijven tot media-inkoop en optimalisatie van de campagne, met aanwervingsmarketing vullen wij vacatures efficiënt in. En het heeft ook meteen een positieve impact op het imago van onze klanten.

LEES VERDER
IMPACT CREËREN

WERKEN-BIJ WEBSITE

Hier komt potentieel talent in aanraking met uw imago. Het is dus een belangrijke plek om een goede eerste indruk te maken. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Wij ontwikkelen websites in allerlei soorten en maten: van een basisontwerp tot een website op maat met de nieuwste functies.

LEES VERDER
VEELGESTELDE VRAGEN

Misschien vindt u het hier

Wat is Arbeidsmarktcommunicatie
Arbeidsmarktcommunicatie is de manier waarop je als organisatie communiceert met bestaand en toekomstig talent. Dát wordt steeds belangrijker in de huidige arbeidsmarkt.
Waarom is arbeidsmarktcommunicatie belangrijk?
Door middel van arbeidsmarktcommunicatie breng je je werkgeversmerk onder de aandacht bij potentieel talent. Organisaties die op de juiste manier communiceren richting de arbeidsmarkt, zijn succesvoller in het aantrekken van talent. Daarnaast helpt het bij het versterken van je employer brand en het verbeteren van de kwaliteit van sollicitanten. Om deze redenen draagt een goede strategie op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie bij aan een effectief HR-beleid.
Voor wie is arbeidsmarktcommunicatie interessant?
Zowel voor grote als kleine organisaties is het essentieel om aan de slag te gaan met arbeidsmarktcommunicatie. Door te communiceren met je belangrijkste doelgroepen, creëer je zichtbaarheid en een onderscheidende positie op de arbeidsmarkt.
Wat is het beste moment om met arbeidsmarktcommunicatie te starten?
Elke werkgever communiceert. De vraag is alleen of je bewust bent van het feit dat je altijd communiceert. Ook als je niet communiceert zeg je iets. Communiceer op een frequente wijze en op de manier die het beste bij jou als werkgever past. Het is belangrijk om altijd zichtbaar te zijn, maar hier voegen we graag nog aan toe dat dit op een adequate manier gebeurt dat goed bij jou als werkgever past.  Het beste moment om bewust te starten met arbeidsmarktcommunicatie is daarom vandaag.
Welke diensten verlenen jullie op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie?
Wij ondersteunen onze klanten met de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Afhankelijk van de wervingsvraag adviseren wij recruitment marketing, employer branding en/of werken-bij websites.