Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
BEREIK UW DOELGROEP

ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE

Hoe u als organisatie met bestaand en toekomstig talent communiceert wordt in de huidige arbeidsmarkt steeds belangrijker. Daarom ondersteunen wij onze klanten niet alleen op het gebied van aanwerving, maar ook in arbeidsmarktcommunicatie. Daarbij nemen we elk aspect in rekening: van het ontwikkelen van een sterk werkgeversimago tot het maken van een vacaturesite.

Employer branding
EEN STERK WERKGEVERSIMAGO

Employer branding

Goed nieuws. Elke organisatie is uniek en kan zich daardoor onderscheiden van andere bedrijven. Dat is ook precies wat wij doen wanneer we een werkgeversimagostrategie ontwikkelen. We bekijken wat uw organisatie uniek maakt en hoe we dat het best kunnen communiceren.

LEES VERDER
CREËREN VAN IMPACT

RECRUITMENT MARKETING

Als zakelijke aanwervingspartner nemen wij onze klanten de aanwervingsmarketing uit handen. Van de perfecte vacaturetekst schrijven tot media-inkoop en optimalisatie van de campagne, met aanwervingsmarketing vullen wij vacatures efficiënt in. En het heeft ook meteen een positieve impact op het imago van onze klanten.

LEES VERDER
IMPACT CREËREN

WERKEN-BIJ WEBSITE

Hier komt potentieel talent in aanraking met uw imago. Het is dus een belangrijke plek om een goede eerste indruk te maken. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Wij ontwikkelen websites in allerlei soorten en maten: van een basisontwerp tot een website op maat met de nieuwste functies.

LEES VERDER
VEELGESTELDE VRAGEN

Misschien vindt u het hier

Wat is Employer Branding
Employer branding is het ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk, om dit vervolgens uit te dragen door middel van passende arbeidsmarktcommunicatie.
Waar kan succesvolle arbeidsmarktcommunicatie aan bijdragen?
Organisaties die op de juiste manier communiceren richting de arbeidsmarkt, zijn vaak succesvoller in het aantrekken van talent. Daarnaast helpt het bij het versterken van je employer brand en het verbeteren van de kwaliteit van sollicitanten. Om deze redenen draagt een goede strategie op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie bij aan een effectief HR-beleid.
Waarom is employer branding belangrijk?
Organisaties met een sterk employer brand zijn zowel beter in het werven van talent voor hun organisatie, als het behouden van medewerkers. Daarnaast draagt een sterk werkgeversmerk bij aan de reputatie van je organisatie.
Waarom is het verstandig om openstaande posities d.m.v. vacature marketing onder de aandacht te brengen?
Doordat de openstaande posities binnen je organisatie zichtbaar zijn op verschillende vacatureplatforms, social media en andere relevante kanalen, is het mogelijk om een grote groep actief en latent werkzoekenden te bereiken. Daarnaast draagt vacaturemarketing bij aan de bekendheid van je werkgeversmerk.
Hoe kan een mooie werken-bij site bijdragen aan je employer brand?
Een goed ontworpen werken-bij site kan bijdragen aan de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast is dit de plek waar je talent kennis kunt laten maken met wie jij als organisatie bent en waar je voor staat. Op deze manier vergroot je de kans dat sollicitanten die goed aansluiten bij jouw bedrijfscultuur, geïnteresseerd zijn in een rol binnen jouw organisatie.