Arbeidsmarkt communicatie

Arbeidsmarkt communicatie

Communiceer gericht naar de arbeidsmarkt. Omdat wij werken uit naam van uw organisatie bouwen we mee aan de positie van uw organisatie op de arbeidsmarkt. Door de unieke elementen binnen uw organisatie naar boven te halen en te communiceren richting relevante doelgroepen zorgen we voor een structurele zichtbaarheid. De huidige kandidaat gedreven markt vraagt om deze aanpak, gecombineerd met creativiteit en inzet van de juiste middelen.

blue circle
scroll
Recruitment Marketing

Wij zorgen ervoor dat jouw vacature de juiste doelgroep of doelgroepen bereiken. Aan de hand van onze online vacature- en/of doelgroepcampagne(s) bereik je zowel de actief als latent werkzoekenden. Wil je ook een optimaal bereik voor jouw vacature(s)? 

Ontdek meer
Employer Branding

Wij maken van jouw bedrijf een werkgever voor wie iedereen willen werken. Hiervoor gaan we op zoek naar wat jouw organisatie uniek maakt. Met die informatie gaan we aan de slag zodat de beste match altijd voor jouw organisatie kiest. Wil je ook een voorkeurswerkgever zijn?

Ontdek meer
image
Werken-bij website

Wij maken een online plek om te laten zien wat je als werkgever in huis hebt. Zo tonen we niet alleen een opsomming van jouw openstaande jobs, maar geven we potentiële kandidaten ook een kijkje achter de schermen. Dit verbindt jouw werkgeversmerk met het talent dat je zoekt. Wil je ook de beste match voor jouw vacatures?  

Ontdek meer