Recruitment Outsourcing

Als recruitmentpartner dragen wij bij aan het succes van een organisatie. Wij nemen het recruitmentproces uit handen, geheel of gedeeltelijk. Door onze combinatie van marketing en pro-actief recruitment vinden wij voor organisaties de beste werknemers op het juiste moment. Werknemers die nodig zijn om de bedrijfsdoelstellingen en ambities te realiseren. Wat je recruitmentvraagstuk ook is, wij helpen graag!

blue circle
scroll
Recruitment Process Outsourcing (RPO)

In een RPO ontzorgen wij jouw organisatie op het gebied van recruitment. Als businesspartner van HR/de organisatie nemen we het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk uit handen. Hierbij werken we uit jouw merknaam en vinden we met innovatieve recruitmentoplossingen het talent dat je zoekt. Daardoor kan jij je blijven focussen op de core business. Nu en in de toekomst.

Lees meer
image
Total Talent Acquisition (TTA)

Ben je naast vast personeel op zoek naar uitzendkrachten of interim personeel? Wil je niet met allemaal verschillende leveranciers te maken hebben? Met TTA brengen wij de vraag naar arbeid, zowel vast als flex samen naar één centraal punt binnen de organisatie. Vanuit hier denken wij mee wat de beste manier is om de vraag in te vullen, kwalitatief, kwantitatief en qua contractvorm.  Passend bij de strategische workforce planning van jouw organisatie.

Lees meer
Managed Service Provider (MSP)

Overzicht, inzicht en regie op externe inhuur? Dit kan een uitdaging zijn. Als MSP begrijpen wij dat flexibel personeel essentieel is voor de groei en het succes van jouw organisatie. Onze ervaring en innovatieve oplossingen stellen ons in staat om snel een wervingsproces te starten en de perfecte kandidaat te leveren op het gewenste moment.

Lees meer