contact

Managed Service Provider

Zorgeloos beheer van tijdelijk personeel

Wij nemen alles voor jou uit handen omtrent de werving van tijdelijk personeel zoals freelancers, uitzendkrachten en zelfstandigen. Zoals bij al onze RPO-oplossingen werken wij volledig vanuit naam van jouw organisatie ter versterking van jouw employer brand en beheren wij het volledige proces. Dit gaat van het eerste contact met de business, over het opstarten van arbeidsmarktcommunicatie tot aan het juridisch en administratief beheer.  

blue circle
scroll
Dit mag je van ons verwachten:
Kostenbesparing
Inzicht in markttarieven
Transparant proces
24/7 dashboard informatie
Actuele marktkennis
image
Managed Service Provider via EN HR solutions

Met ons als jouw Managed Service Provider zorg je ervoor dat de volledige werving en selectie en het beheer van tijdelijk personeel zoals freelancers, uitzendkrachten en zelfstandigen, wordt beheerd. Wij verzorgen alle personeelsaanvragen, het contact met de leveranciers, de administratie en de budgetbewaking. Zo krijg je grip op externe inhuur en verbinden we Human Resources met de aankoopafdeling. Onze belangrijkste doelstellingen zijn het realiseren van de beste match, het genereren van aantrekkelijke kostenbesparingen en het wettelijk in orde zijn.  

Neem contact op
Nieuwsgierig over Managed Service Provider via EN HR solutions? Neem contact met mij op of laat je contactgegevens achter en wij nemen op een gewenst moment contact met je op.
Kevin Sebel

Charlotte Mertens

National Account Manager

+32 475 71 16 17

charlotte.mertens@enhrsolutions.com

Contactformulier