Recruitment Outsourcing

Wij dragen graag bij aan het succes van jouw organisatie door het juiste talent op het juiste moment te werven voor jouw organisatie. Dit doen we door de combinatie van marketing en proactief recruitment, gericht op de latent potentiële kandidaat en actief werkzoekende. Wij kunnen het hele recruitmentproces of een deel daarvan overnemen. Ongeacht je recruitmentvraagstuk, wij helpen je graag. Kies uit onderstaande services of neem direct contact met ons op.

blue circle
scroll
Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Ben je op zoek naar een strategische partner voor jouw recruitmentproces? In een RPO fungeren wij als businesspartner voor jouw organisatie op het gebied van recruitment door het recruitmentproces helemaal of gedeeltelijk uit je handen te nemen. Hierbij werken we vanuit jouw merknaam en vinden we dankzij innovatieve recruitmentoplossingen het talent dat je zoekt. Hierdoor kan jij je blijven focussen op je core business. Nu en in de toekomst.

Lees meer
image
Total Talent Acquisition (TTA)

Ben je naast vast personeel ook op zoek naar uitzendkrachten of freelancers? Wil je niet met allemaal verschillende leveranciers te maken hebben? Met Total Talent Acquisition (TTA) brengen wij de vraag naar arbeid, zowel vast als flexibel samen naar één centraal punt binnen de organisatie. Vanuit hier denken wij mee na over wat de beste manier is, kwalitatief, kwantitatief en qua contractvorm, om de vraag in te vullen, Hierbij houden we rekening met de strategische workforce planning van jouw organisatie. 

Lees meer
Managed Service Provider (MSP)

Ben je op zoek naar één partij voor het beheer van al jouw aanwervingen? Wij bieden je als Managed Service Provider (MSP) een overzicht en inzicht en regie op al jouw externe inhuur. Als MSP begrijpen we dat personeel flexibel inzetten essentieel is voor de groei en het succes van jouw organisatie. Onze ervaring en innovatieve oplossingen stellen ons in staat om snel een wervingsproces te starten en de perfecte kandidaat te leveren op het gewenste moment. 

Lees meer