contact

Job Marketing

Een job die opvalt bij de juiste doelgroep!

Wij ontwikkelen effectieve en conversiegerichte campagnes die actief en latent werkzoekenden bereiken. Wij noemen dit job marketing. Zo vul jij jouw vacatures in met de beste match. Heb je hulp nodig bij het invullen van een vacature met het juiste talent?

blue circle
scroll
Job marketing via EN HR Solutions

In functie van jouw wervingsbehoefte bedenken we een op maat gemaakte online campagne. Of het nu gaat om het invullen van een enkele vacature, het bereiken van een specifieke doelgroep of het verhogen van je merkbekendheid. Wij bedenken een op maat gemaakte online campagne in functie van jouw wervingsbehoefte en begeleiden alles van A tot Z.

Door op het juiste moment op de juiste plek aanwezig te zijn, leggen we verbinding met het benodigde talent. Zo gaan we aan de slag met de vacaturetekst, doen we doelgroeponderzoek, maken we visuele campagne en bedenken een mediastrategie op maat. Dankzij onze job marketingactiviteiten vul je jouw openstaande vacatures in.  

 

image
Dit mag je van ons verwachten
Interactie met doelgroep
100% vanuit jouw naam
Campagne op maat
Data-driven en conversiegericht
Internationaal
image
Dit zetten we zoal in:
Social media
Job boards
SEA
Remarketing
Geotargeting
Neem contact op
Nieuwsgierig over Job Marketing via EN HR solutions? Neem contact met mij op of laat je contactgegevens achter en wij nemen op een gewenst moment contact met je op.
Carolien van Buuren

Charlotte Mertens

National Account Manager

+32 475 71 16 17

charlotte.mertens@enhrsolutions.com

Contactformulier