Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN HR solutions.Lees meer.
Zorgeloos beheer van tijdelijk personeel

Managed Service Provider (MSP)

Kostenbesparend Kostenbesparend
Kostenbesparend Uit jouw naam
Kostenbesparend 24/7 inzicht

Wij nemen de werving van tijdelijk personeel voor jou uit handen (interim en detacheren). Zoals bij al onze RPO-oplossingen werken wij volledig uit naam van jouw organisatie ter versterking van jouw employer brand en beheren wij het volledige proces.

Managed Service Provider
Beheer van tijdelijk personeel

Recruitment is een specialisme

Met ons als jouw Managed Service Provider ontzorgen wij jou in de werving, selectie en het beheer van tijdelijk personeel. Wij verzorgen alle personeelsaanvragen, het contact met leveranciers, de administratie en de budgetbewaking. Zo krijg je grip op externe inhuur en verbinden we HR met Inkoop.

Onze belangrijkste doelstellingen? Het realiseren van de beste match, het genereren van aantrekkelijke kostenbesparingen en compliancy.

DE VOORDELEN

We facilitate your growth

Een gegarandeerde kostenbesparing
Een gegarandeerde kostenbesparing

Wij nemen de volledige regie en maken jouw organisatie minder afhankelijk van externe leverancier. Hierdoor kunnen wij een kostenbesparing garanderen.

Een totaaloplossing voor externe inhuur
Een totaaloplossing voor externe inhuur

Met een MSP heb je een totaaloplossing voor externe inhuur. Dit begint bij contact met de business, opstarten van arbeidsmarktcommunicatie, contact met de externe leveranciers tot aan juridisch en administratief beheer.

24/7 inzicht in je totale arbeidscapaciteit
24/7 inzicht in je totale arbeidscapaciteit

Met een MSP heb je 24/7 inzicht in je totale externe inhuur. Dit betekent dat je altijd weet wie er bij je werkt, voor welke periode en tegen welke kosten.

Een sterke marktpositie onder de flexibele doelgroep
Een sterke marktpositie onder de flexibele doelgroep

Ons concept maakt jouw werkgeversmerk sterker onder de gevraagde doelgroep. Zo weet deze doelgroep jou makkelijker te vinden waardoor vacatures beter en sneller worden ingevuld.

MSP via EN HR Solutions

Recruitment kan ook anders

Ruim 20 jaar zijn wij recruitmentpartner van diverse organisaties in verschillende sectoren. Organisaties die met ons geloven dat recruitment anders kan en een strategische plek verdient.

Onze MSP oplossing zorgt voor volledige grip op externe inhuur. Met een realtime dashboard heb je 24/7 inzicht in jouw gehele externe populatie en bijbehorende informatie zoals contractduur en kosten. Daarnaast geven wij je inzicht in markttarieven en de door ons gegenereerde kostenbesparingen.

Quote

Met EN HR solutions hebben wij onze recruitment processen op een professionele wijze geoutsourced en worden wij actief ondersteund in de employer branding. We werken professioneel samen op een open, eerlijke en constructieve manier. Geven elkaar feedback waar nodig.

Quote

Voor mij laat onze samenwerking met EN HR solutions een duidelijk partnerschap zien! De prettige maar vooral professionele samenwerking, ontzorgt ons niet alleen in onze recruitmentprocessen maar draagt ook bij aan een positieve branding en succesvolle invulling van onze vacatures

Quote

EN HR solutions maakt vast onderdeel uit van Coöperatie VGZ. De samenwerking gaat veel verder dan recruitment. Denk bv ook aan het versterken van de arbeidsmarktpositie van Coöperatie VGZ, interne doorstroom en het nog inclusiever maken van ons wervingssproces.

Quote

Dankzij een heldere en snelle communicatie met EN HR solutions weten we in deze lastige markt toch de juiste kandidaten te vinden.

Quote

Door onze RPO van EN HR solutions heeft recruitment binnen NLO altijd de focus die het verdient, weet je dat alle relevante ontwikkelingen in de branche worden vertaald naar jouw recruitmentproces en bouw je structureel aan je werkgeversmerk.

Wij zijn recruitment partner van o.a.
Unit-t
Bruynzeel Keukens
VGZ Zorgverzekeringen
ANWB
Securitas
Miele
Nederlandse Loterij
Odido
Nutreco
Remeha
Veelgestelde vragen over

Managed Service Provider

Wat is MSP?
Organisaties die met ons geloven dat recruitment anders kan en een strategische plek verdient. Een Managed Service Provider is een een dienstverlening waarbij de klant volledig wordt ontzorgd op het gebied van externe inhuur.
Hoe werkt een MSP?
Wij richten een inhuurdesk in op locatie bij de klant met 1 of meerdere consultants/recruiters en faciliteren alle benodigde tools. Ons team op het hoofdkantoor geeft de administratieve en juridische ondersteuning.
Waarom kiezen voor een MSP?
Wil je 24/7 inzicht in en grip op flexibele inhuur, kostenbesparing en risicobeheersing? Kies dan voor een MSP.