EEN VACATURE INVULLEN

VACATUREMARKETING

Campagne op maat Campagne op maat
Campagne op maat datagedreven
Campagne op maat 100% uit jouw naam

Het onder de aandacht brengen van een vacature, op de meest effectieve manier. Dát is waar vacaturemarketing om draait. Met als doel: zorgen dat je de juiste kandidaten vindt voor openstaande vacatures. Om zo uiteindelijk als organisatie je groeidoelstellingen te kunnen realiseren.

Vacaturemarketing
HOE WERKT VACATUREMARKETING?

WIJ ACTIVEREN KANDIDATEN OM TE SOLLICITEREN

Één  of meerdere vacatures laten opvallen in een krappe arbeidsmarkt? Vacaturemarketing is de oplossing. Iedere campagne die we ontwikkelen is op maat gemaakt en wordt gecommuniceerd uit naam van je organisatie. We zorgen voor een optimaal bereik van de vacature(s) én dragen met iedere campagne bij aan je werkgeversmerk.

Iedere recruitment campagne begint bij onderzoek. Hoe groot is de groep die we willen bereiken? Hoe actief is deze? En via welke kanalen kunnen wij hen het beste bereiken? Door middel van een uitgebreide arbeidsmarktanalyse weten wij precies hoe onze doelgroep eruitziet en met welke boodschap wij hen het beste kunnen activeren om te solliciteren.

Vervolgens houden we een intake, om dieper in te zoomen op de desbetreffende functie. We herschrijven de vacaturetekst, ontwikkelen banners in huisstijl en ontwikkelen een mediastrategie, zodat we zeker weten dat jouw vacature op de meest passende kanalen zichtbaar én vindbaar is. Het resultaat? Een slimme, op maat gemaakte campagne die de potentie heeft om de doelgroep op de juiste wijze te enthousiasmeren voor een baan binnen jouw organisatie.

DE VOORDELEN

WIJ HELPEN JOUW ORGANISATIE GROEIEN

Campagne op maat
Campagne op maat

We ontwikkelen creatieve, effectieve en conversiegerichte campagnes. Van het maken van de banners tot het optimaliseren van de campagne – wij zijn verantwoordelijk voor het volledige proces, dat altijd op maat gemaakt is.

100% uit jouw naam
100% uit jouw naam

Iedere uiting wordt gepubliceerd vanuit jullie eigen kanalen en in de juiste look & feel van jouw organisatie. Op deze manier heeft de campagne een positieve impact op het employer brand van je organisatie.

Datagedreven en conversiegericht
Datagedreven en conversiegericht

We hebben meer dan 20 jaar ervaring en +2.000 vacaturemarketing campagnes gerealiseerd. Hierdoor weten we precies welke kanalen effectief zijn om iedere vacature onder de juiste doelgroep zichtbaar te maken.

Diversiteit aan middelen
Diversiteit aan middelen

Bij vacaturemarketing zetten we afhankelijk van de vacature en content middelen in zoals: sociale media, job search engines, Google, Google Ads, Google Display, YouTube, geotargeting, remarketing en/of contentmarketing.

VACATURE INVULLEN

RECRUITMENT KAN OOK ANDERS

Wij zijn de meest ervaren speler in de markt met een proven trackrecord op nationaal en internationaal niveau. Al meer dan 20 jaar zijn wij de RPO-partner voor diverse organisaties in uiteenlopende branches in de Benelux.

Door de inzet van vacaturemarketing helpen wij onze klanten met het verspreiden van hun vacatures richting doelgroepen die voor hen belangrijk zijn. Het benodigde talent wordt bereikt door de juiste inzet van mediakanalen, creatieve content en de perfecte tone-of-voice.

Quote

Met EN HR solutions hebben wij onze recruitment processen op een professionele wijze geoutsourced en worden wij actief ondersteund in de employer branding. We werken professioneel samen op een open, eerlijke en constructieve manier. Geven elkaar feedback waar nodig.

Quote

Voor mij laat onze samenwerking met EN HR solutions een duidelijk partnerschap zien! De prettige maar vooral professionele samenwerking, ontzorgt ons niet alleen in onze recruitmentprocessen maar draagt ook bij aan een positieve branding en succesvolle invulling van onze vacatures

Quote

Dankzij een heldere en snelle communicatie met EN HR solutions weten we in deze lastige markt toch de juiste kandidaten te vinden.

Quote

EN HR solutions maakt vast onderdeel uit van Coöperatie VGZ. De samenwerking gaat veel verder dan recruitment. Denk bv ook aan het versterken van de arbeidsmarktpositie van Coöperatie VGZ, interne doorstroom en het nog inclusiever maken van ons wervingssproces.

Quote

Door onze RPO van EN HR solutions heeft recruitment binnen NLO altijd de focus die het verdient, weet je dat alle relevante ontwikkelingen in de branche worden vertaald naar jouw recruitmentproces en bouw je structureel aan je werkgeversmerk.

Recruitment partners for
VEELGESTELDE VRAGEN

VACATUREMARKETING

Wat is vacaturemarketing?

Vacaturemarketing is een doelgerichte aanpak om jouw vacature(s) via de juiste kanalen bij de actief en latent werkzoekenden onder de aandacht te brengen. Met als uiteindelijk doel hen te laten solliciteren.

Waarom is vacaturemarketing belangrijk?

Vacaturemarketing is interessant voor elke organisatie. Door vacaturemarketing zijn bedrijven beter in staat om hun vacatures te vervullen met de juiste kandidaten én zo uiteindelijk hun groeidoelstellingen te realiseren. Vacaturemarketing helpt namelijk bij het vergroten van de zichtbaarheid van de vacature én van de organisatie.

Wanneer is vacaturemarketing interessant?

Van een moeilijk in te vullen vacature tot een positie die al heel lang openstaat. Er zijn tal van redenen waarom het interessant kan zijn om te starten met vacaturemarketing.

Hoe zorgen jullie ervoor dat de campagnes die jullie draaien succesvol zijn?
Ons advies is gebaseerd op data en best practices. Daarnaast worden de campagnescontinue gemonitord door onze campagnes managers zodat het budget alleen naar de best presterende kanalen gaat.
Welke diensten verlenen jullie op het gebied van vacaturemarketing?

Wij onderscheiden twee type vacaturemarketingcampagnes: de eenmalige (one-off) en de permanente (always-on) campagne. De one-off campagne zet je in voor een eenmalige en sporadische vacature waar je één persoon voor zoekt. De always-on campagne zet je in voor een vacature die permanente aandacht verdient. Bijvoorbeeld wanneer je meerdere soortgelijke vacatures hebt of doorlopend op zoek bent naar een bepaald functieprofiel.