ABOUT US & TEAM2019-12-24T14:26:44+00:00

Recruitment is een specialisme

EN HR solutions brengt mensen in beweging. Als recruitmentspecialist vertalen wij proactief de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt naar een innovatieve dienstverlening. Altijd uit naam van de klant en met een sterk concept. We brengen recruitment samen met de innovatieve wereld van digitale marketing.  Zo helpen wij al 15 jaar nationale en internationale organisaties bij het versterken van hun positie op de arbeidsmarkt en het vervullen van de wervingsbehoefte. Dat maakt ons de meeste ervaren Recruitment Process Outsourcing (RPO) partner op de Nederlandse markt.

Als RPO partner houden wij ons o.a. bezig met (project)recruitment, Total Talent Acquisition, Employer Branding, Vacaturemarketing en Search & Hunt. Wij vragen aandacht voor onze opdrachtgevers en verrassen kandidaten met een snel en persoonlijk recruitmentproces. Ontmoet onze medewerkers en maak kennis met het DNA van EN HR solutions.

‘Ik vind het een voorrecht om binnen EN HR solutions met zoveel talent te werken. Gepassioneerde collega’s die zich dagelijks ongelofelijk inspannen om het best beschikbare talent voor onze klanten te vinden. Door die voortdurende innovatie zorgen we dat we onze concurrenten altijd een stap voor weten te blijven. Met veel plezier stel ik mij als coachende en faciliterende original op voor mijn collega’s en sta ik als Strong Original zo dicht mogelijk bij onze klanten.’

Tjesca Honnef-Kuytenbrouwer – Algemeen Directeur

Tjesca is ook online

‘Wie zijn de strong originals van EN HR solutions? Een jonge ploeg van recruitment en marketing professionals met ieder een eigen kijk op het vak. EN HR solutions past bij mij omdat het bedrijf continu in beweging is. Ze zeggen wel eens dat energie nooit verloren gaat en dat wat je er in stopt, je automatisch ook weer terug krijgt. Dat is de wisselwerking van EN HR solutions, en de reden dat ik mezelf graag een Strong Original noem.’

Rob de Vormer – Teamlead Team Online

Rob is ook online

Meet some of our strong originals

Mayella
RPO & Project support
Jayant
Recruiter
Nikki
Teamlead Online
Danielle
Recruiter
Lodewijk
Manager Finance
Kevin
Commercieel Manager
Linda
Recruiter
Dario
Online Marketeer
Debra
Accountmanager RPO
Ingrid
Sr recruiter
Lithal
RPO Manager
Jolien
Sr Recruitment Marketeer
Sabrina
Flex Consultant
Elisa
Recruiter
Julene
Recruitment Marketeer
Jasper
Accountmanager RPO
Charles
Recruiter
Pauline
Recruiter
Dennis
Business Analyst & Interim Desk
Daphne
Recruitment Office Assistent
Lilian
Recruiter
Natascha
Recruiter Interimdesk
Nicky
Junior Accountmanager
Esmeralda
Recruiter

Wil jij ook bij ons komen werken?

Bekijk hier onze vacatures

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.