RPO recruiter – Brussel

Function

EN HR solutions is een recruitment specialist. Wij leveren een bijdrage aan het succes van onze opdrachtgevers. Maatwerk, innovatie en beleving staan hierbij voorop. En wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s!

Lees hieronder meer over werken als RPO Recruiter in Brussel en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Ik kies voor een baan als Recruiter omdat…
..ik vernieuwende en klantgerichte recruitmentoplossingen van hoge kwaliteit wil bieden!

EN HR solutions neemt het recruitmentproces uit handen. Geheel of gedeeltelijk. Als RPO Recruiter ben jij hét aanspreekpunt voor alle recruitmentvraagstukken binnen Allianz. Voor kandidaten, medewerkers en Hiring Managers. Jij zet de organisatie op de kaart en levert een actieve bijdrage aan het realiseren van de ambitieuze maar realistische doelstellingen.

Jij bent verantwoordelijk voor de invulling van alle vacatures. Of het nu gaat om nationaal of internationaal talent, vaste posities, flex of interim: jij kijkt naar de behoefte van de afdeling en bekijkt of de kandidaat bij de organisatie past.

Het verzorgen van een ideale candidate experience kunnen wij met een gerust hart aan jou overlaten. Want dankzij jou denkt ook een afgewezen kandidaat straks met een goed gevoel terug aan zijn of haar sollicitatie bij Allianz.

Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van alle kennis en ondersteuning op gebied van recruitmentprocessen, -rapportages en online activiteiten als vacaturemarketing en employer branding. Daarnaast werk je samen met de creatieve marketeers van Team Online. Zij ondersteunen de recruiters met vacaturemarketing en verschillende employer branding projecten. Jouw kennis van de markt is voor hen heel waardevol!

Het team bij Allianz bestaat op dit moment uit 6 recruiters en wordt aangestuurd door de RPO Manager. Samenwerken en kennis delen, vinden wij heel belangrijk dus ook de recruiters in het land en de collega’s op ons hoofdkantoor spreek je veel. Maak alvast kennis met Kevin, Charles en Yasmien via LinkedIn. Vinden ze leuk!

Recruitment kan ook anders. Dat is onze visie.
EN HR solutions heeft een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment is een specialisme. Wij nemen recruitmentprocessen uit handen. Volledig of gedeeltelijk, altijd vanuit naam van de klant en met een sterk onderscheidend concept. Dat maakt ons dé recruitmentpartner voor grote en kleine organisaties.

Dit ben jij
Jij gelooft dat recruitment anders kan en weet jouw oplossingen elke dag weer overtuigend neer te zetten. Op dit moment werk je al enkele jaren als Recruiter bij een organisatie in de werving en selectie en ben je op zoek naar een werkomgeving waar anders denken normaal is. Jij hebt een goede kennis van de Belgische markt. Je kijkt er naar uit om jouw kennis van recruitment over te dragen aan anderen. Ervaring met Carerix is een pre, hoge dosis enthousiasme voor het vak een must!

Net als wij, geloof jij in de combinatie van recruitment en marketing. Jij omarmt oplossingen zoals employer branding en vacaturemarketing maar jij hebt ook oog voor het ambachtelijke search & hunt. Ervaring als teamleider is een pre, enthousiasme voor innovatie is een must.

Je bent communicatief sterk, procesmatig, conceptueel denker, creatief van geest en een verbindende factor In deze omschrijving herken jij jezelf direct. Daarnaast heb jij de ambitie om met EN HR solutions uit te groeien tot innovatieve marktleider op het gebied van Recruitment Process Outsourcing.

Ben jij de recruitment specialist die gelooft in de kracht van samenwerking? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Werken bij EN HR solutions is….
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 50 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. En doordat creativiteit en innovatie als zuurstof in de lucht hangen, lukt het ons ook om onze eigen doelen steeds dichterbij te krijgen.

De nieuwste recruitmentoplossingen komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in de kennis en expertise van onze medewerkers. Wil je nieuwe dingen leren? Wij geven maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens onze zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Jouw collega’s zijn slechts een appje van je verwijderd.

Een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 50 Strong Originals, dat maakt van EN HR solutions de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland via T. 06 38 77 17 12 of per mail E. HR@enhrsolutions.nl.
2020-01-29T15:50:55+00:00November, 2019|0 Comments

Leave A Comment

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.