RPO recruiter – Apeldoorn

Function

EN HR solutions is een recruitment specialist. Wij geloven dat recruitment anders kan. Maatwerk, innovatie en beleving staan hierbij voorop. En wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega in de regio Apeldoorn.

Lees hieronder meer over werken als RPO Recruiter en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Ik kies voor een baan als RPO recruiter omdat..
..ik binnen corporate recruitment wil werken én wil profiteren van de kennis en ondersteuning van een RPO organisatie!

Recruitment draagt bij aan het succes van een organisatie. Als RPO Recruiter werk je als Corporate Recruiter uit naam van onze opdrachtgever. Jij bent hét gezicht en aanspreekpunt voor kandidaten en Hiring Managers. Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van kennis en ondersteuning op gebied van recruitmentprocessen, -rapportages en online activiteiten als vacaturemarketing en employer branding. Jij zet de opdrachtgever op de kaart en levert een bijdrage aan het realiseren van de recruitmentdoelstellingen.

Wie die opdrachtgever is? Dat kunnen we nog niet verklappen. Maar een tipje van de sluier mag wel. Je gaat werken voor een internationale organisatie die actief is in de techniek. Innovatie en duurzaamheid staan er hoog in het vaandel. Je bevindt je straks op een plek waar men in oplossingen denkt. Techniek met een gouden randje, wat wil je nog meer?

De profielen waarvoor je werft, variëren van monteurs, engineers tot hogere managementfuncties. Het werven beperkt zich niet tot de landsgrenzen, óók internationaal recruitment valt binnen jouw takenpakket. Dankzij jou komt de juiste persoon op de juiste plek. Is er geen match? Ook dan zorg je dat de kandidaat met een goed gevoel over de organisatie naar huis gaat. Recruitment is beleving!

Recruitment kan ook anders. Dat is onze visie.
EN HR solutions heeft een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment is een specialisme. Wij nemen recruitmentprocessen uit handen. Volledig of gedeeltelijk, altijd vanuit naam van de klant en met een sterk onderscheidend concept. Dat maakt ons dé recruitmentpartner voor grote en kleine organisaties.

Dit ben jij
Misschien werk je al enkele jaren aan bureauzijde en wil je nu de corporate kant ontdekken. Of het lijkt je leuk om verder te gaan in corporate recruitment en via RPO beter op de hoogte te zijn van alle innovaties binnen het vakgebied. Je staat er bij EN nooit alleen voor!

Ondanks de opkomst van online recruitment en vacaturemarketing, heb jij het ambachtelijke search & hunt ook nog steeds onder de knie. Dat is nodig in een uitdagende branche als de techniek.

Gepast kritisch, communicatief tactisch en ontzettend collegiaal. In deze drie eigenschappen herken jij jezelf direct. Je kunt jouw oplossingen overtuigend neerzetten en weet je snel onderdeel van een bedrijf te maken. Over je uren kunnen we flexibel zijn, het liefst ben je tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar.

Werken bij EN HR solutions is….
Vraag aan een aantal van onze medewerkers waar ze als eerste aan denken als ze EN HR solutions horen en je krijgt: veel lachen, sparren met collega’s, gezonde lunch, kennis delen tijdens EN meetings en de jaarlijkse zomerbarbecue. Allemaal waar, en we hebben nog meer in huis! Zo kunnen wij jou ook het volgende bieden:

  • Een team van 50 enthousiaste collega’s. Ons hoofdkantoor is in Hoofddorp.
  • Een ambitieuze snelgroeiende omgeving waarin wij samen met jou laten zien dat recruitment ook anders kan. Je kunt jezelf ontwikkelen d.m.v. (online) trainingen en workshops.
  • Verschillende dienstverleningen onder één dak. Recruitment van vast, flex, interim en online recruitment marketing, wij doen het allemaal. Nationaal en internationaal.
  • Wij werken met opdrachtgevers die openstaan voor vernieuwende ideeën en werkzaam zijn in uiteenlopende sectoren. Van IT tot zorg, detailhandel, e-commerce, telecom, onderwijs en techniek.

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland via T. 06 38 77 17 12 of per mail E. daphne@enhrsolutions.nl.

2019-04-20T09:30:15+00:00January, 2019|0 Comments

Leave A Comment

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.