Corporate Recruiter (junior) – Amsterdam

Function

De nieuwste recruitmentoplossingen komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Daarom zijn wij altijd op zoek naar verrassend talent met een frisse blik op recruitment. Ambities worden werkelijkheid. Beloofd!

Lees hieronder meer over werken als Junior Recruiter en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Leuk, wat gaan we doen?

Dankzij jouw bijdrage zorgen we ervoor dat vacatures nog sneller en beter worden ingevuld!

Als Junior Recruiter is het aan jou om het recruitmentproces van jouw opdrachtgever zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor de werving van nieuw talent. Dat betekent dat jij functie-inventarisaties houdt, onderscheidende vacatureteksten schrijft en sollicitatiegesprekken voert. Jij zorgt voor een optimale Candidate Experience. Elke dag weer. Is er geen match? Ook dan zorg je dat de kandidaat met een goed gevoel naar huis gaat.

Wie die opdrachtgever is? Onder andere Tele2, Nederlandse Loterij, Remeha, Bruynzeel Keukens en T-Mobile. Geen verkeerde merken om mee samen te werken, toch?

Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van alle kennis en ondersteuning op gebied van recruitmentprocessen, -rapportages en online activiteiten als vacaturemarketing en employer branding. Daarnaast draait alles om een goede samenwerking. Je wordt begeleid door de collega’s op locatie en de RPO Manager. De recruiters in het land zie je tijdens onze EN meetings en de collega’s op ons hoofdkantoor spreek je bijna dagelijks. Maak alvast kennis met Tjesca, Nikki en Jayant. Vinden ze leuk!.

Recruitment kan ook anders. Dat is onze visie.

EN HR solutions heeft een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment is een specialisme. Wij nemen recruitmentprocessen uit handen. Volledig of gedeeltelijk, altijd vanuit naam van de klant en met een sterk onderscheidend concept. Dat maakt ons dé recruitmentpartner voor grote en kleine organisaties.

Dit ben jij

De volgende stap in je carrière? Overstap naar een andere branche? Wat het ook is, jij wilt elke dag een beetje beter worden. Daarom zoek jij een baan waarbij je kan meebouwen aan een organisatie. Leergierig, communicatief sterk en ontzettend collegiaal. In deze drie eigenschappen herken jij jezelf direct. Enig werkervaring is prettig, sterke drive is ideaal.

Jij wilt jezelf ontwikkelen tot de Recruiter van de toekomst. Daarom trek jij proactief werk naar jezelf toe en ga jij zelfstandig aan de slag. Tuurlijk leer je het vak door dingen te doen maar jij durft ook om coaching van collega’s te vragen voor de juiste search & hunt technieken. Die vraag is voor jou heel normaal.

Ben jij de starter die ons team komt versterken? Recruitment kan ook anders, dat is waar wij voor staan. De manier waarop jij bij ons solliciteert laten we dan ook volledig aan jou over. Via een WhatsApp berichtje, een handgeschreven brief laten bezorgen door een drone, karaokevideo of door middel van een zoete inval (we zijn gek op calorieën )op ons hoofdkantoor? We laten ons graag door jou verrassen!

Werken bij EN HR solutions: What’s in it for you?

Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 50 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. En doordat creativiteit en innovatie als zuurstof in de lucht hangen, lukt het ons ook om onze eigen doelen steeds dichterbij te krijgen.

De nieuwste recruitmentoplossingen komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in de kennis en expertise van onze medewerkers. Wil je nieuwe dingen leren? Wij geven maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens onze zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Jouw collega’s zijn slechts een appje van je verwijderd.

Een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 50 Strong Originals, dat maakt van EN HR solutions de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland via T. 06 38 77 17 12 of per mail E. HR@enhrsolutions.nl.

2019-04-20T09:30:20+00:00November, 2018|0 Comments

Leave A Comment

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.